AK Parti MYK yarın bildiri gündemiyle toplanacak

Gelen son dakika haberine göre, AK Parti MYK yarın saat 18.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 'bildiri' gündemiyle toplanacak.

GİRİŞ 04.04.2021 15:28 GÜNCELLEME 04.04.2021 16:08
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Emekli 104 amiralin yayımladığı gece yarısı bildirisinin ardından AK Parti MYK toplanma kararı aldı. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, katıldığı canlı yayında  konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu."Demokrasi tarihimizde sıklıkla karşılaştığımız bir bildiri ile karşı karşıyayız" diyen Şahin, bu durumun anayasal düzene karşı işlenmiş bir suç olduğunu söyledi.
 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert 'bildiri' tepkisi


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili soruşturma başlattığını hatırlatan Şahin,  diye konuştu.

MUHALEFETE TEPKİ

Şahin, AK Parti ve MHP'nin bildiriyle ilgili güçlü bir karşı duruş sergilediğini dile getirdi, ana muhalefet partisi CHP'ye tepki gösterdi: 

"Uzun süre sessizliklerini koruduktan sonra CHP Sözcüsü bir açıklama yaptı, 'buradan darbe çıkarmak sivil darbecilere mahsus bir özellik' dedi. Burada şunu ifade etmek lazım. Darbe artığı kesimler var. CHP'nin açıklamaları ortada. Bu bildiye imza atarım diyen İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı'nın tavrı ortada. CHP'nin tutumu bildirinin altına imza atarım diyen İYİ Parti Milletvekilleri cunta heveslilerine zemin oluşturuyor."
 

Bildiri tepkisi: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler


MYK ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANIYOR

Genel Sekreter Şahin, gelişme sonucu AK Parti MYK toplantısının öne alındığını da şu sözlerle duyurdu:

"Biz AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantımızı perşembe günü planlamıştık. Ancak bu son gelişmeler dolayısıyla yaptığımız değerlendirmeler neticesinde yarın AK Parti MYK, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.  Bu bildiriyi çok daha geniş bir şekilde değerlendireceğiz. Ele alacağız. Bu konuda takındığımız tavrı daha da güçlendirmek için gerekli adımları atacağız."

YORUMLAR 149
  • ZulümİleAbadOlnmz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin iradesine parmak sallayanlar bilmelidir ki başımızdaki iktidar önceki zorbalığınızdan sonra geldi. Milletle inatlaşmayın bir 20 yıl daha istemediğiniz hükümetlerin eline bakarsınız.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara eyvallah denmemeli. Başta fetöden ihraç olup tekrar idareci olarak göreve dönenler sıkı takibe alınmalı. Fırsatını bulduklarında acımayacaklar.
    Cevapla
  • yallah goodby 3 yıl önce Şikayet Et
    darbe bu ulkeyi batirir yok eder darbe hic bir seye care degildir secimle gelen secimle gider halkin sectigi kiselere bu sekil bildirim yapmak halka siyasilere yapilacak katliamin planidir secim secim secimle gelen secimle gider darbeler hic bir zaman hicbir ulkede hicbirseye care olmamistir kararini sandikta ver secim demokrasi gerisi yalan dolan sonu zulum
    Cevapla
  • abd de olsaydi 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz ulke olarak NATO ve Avrupa birligi uyesimiyiz o zaman bu tarz bildirileri yapanlar ve arkasinda olanlara baglantilarina bu ulkelerde ayni sekilde yapsalar bu ulkelerde bunu yapanlar icin basta darbelerin ve bu tarz darbe bildirilerinin arkasinda olan ABD de CİA İsrailde Mossad İngilterede Mİ6 Almanyada BND ne yaparsa ne yapiyorsa bizim MİT basta istihbaratlarimizda tumu icin aynini yapsin hatta ayni sekilde Rusyanin KGB si cinin MSS ne yaparsa .....bizim istihbaratimizda ister Turkiyede ister yurt disinda olsun aynini yapsin
    Cevapla
  • Vatan evladı 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan evlatları na bakın bunca sene sizi doyuran besleyen bu ülkede hainin darbecinin yeri asla yoktur olamayacaktır Rabbim kimseyi hainlik yaparsa cezasını önce sen ver sonra bu halk gerekeni yapacak yapmayacağım devam edecektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!