Karamollaoğlu'ndan 'Filistin' açıklaması!

İsrail'in Filistinlilere karşı zulmün çözümü için öneride bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu "Ekonomik ambargo ve askeri müdahale" teklifinde bulundu.

Karamollaoğlu'ndan 'Filistin' açıklaması!
Karamollaoğlu'ndan 'Filistin' açıklaması!
GİRİŞ 13.05.2021 13:17 GÜNCELLEME 13.05.2021 13:19
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

İsrail'in Filistinlilere, tüm dünya kamuoyunun önünde zulmü devam ediyor...

Ramazan ayı boyunca Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere yönelik katil İsrail, müdahalelerini son günlerde şiddetini artırdı.

İsrail ordusunun saldırılarında 83 Filistinli hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı.

Tüm dünyadan İsrail'e tepkiler gelirken Türkiye ayağa kalktı.

İsrail’in Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırılarını değerlendiren Temel Karamollaoğlu, bu zulme karşı ekonomik ambargo ve askeri müdahaleyi çözüm önerisi olarak sunarken şu ifadeleri kullandı;

EN AZINDAN AMBARGO UYGULAYALIM

“Filistin’deki problemler sadece İsrail’i kınamakla çözülemez, mutlaka zecri (zorlayıcı) tedbirler alınmasına ihtiyaç var. En azından ekonomik ambargolar uygulanmalı İsrail’e karşı. Yeri geliyorsa da askeri müdahaleye bile tevessül edilebilmeli. Bu zulüm devam ederse”

LAFLA ZULÜM ÖNLENİLMİYOR

Murat Sabuncu’nun “Askeri müdahale derken Türkiye’den mi bahsediyorsunuz?” sorusu üzerine Karamollaoğlu, “İslam âlemini ve bütün dünyayı dikkate alarak söylüyorum. Türkiye hem İslam âleminin, İslam İşbirliği Örgütü’nün üyesidir aynı zamanda Türkiye, Birleşmiş Milletler’in üyesidir, NATO’nun üyesidir. Türkiye, bu noktada ciddi bir kampanyaya başlamalı, sadece lafla geçiştirilmemeli.” yanıtını verdi.

YORUMLAR 94
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    sorduğun zaman elhamdülillah müslümanım der,gider islam düşmanları yanında yer alır, kıt aklı(bu akıl) ile akıl vermeye çalışır. önce bir muhalefetten izin aldın mı bakalım. hdp ne diyecek. Allah'a nasıl hesap vereceksiniz .
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kraliçe izin verdi mi ki siyonistlere laf ediyor bunlar.Daha baybcon ve gulli ile davitcan var acele ediyorsun bey amca.Toplu eylem yapın da inanalım.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    mide bulantısı
    Cevapla
  • Eyüp1 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek TÜRKİYE ile olmuyor karamanoğlu (k.k nin deyişiyle) bütün yahudiler hristiyanlar bir olmuş senin petrol şeyhlerinin gıkı çıkmıyor bu zulme.
    Cevapla
  • Sinan Tek 2 yıl önce Şikayet Et
    hdp den izinmi aldiki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek