Süleyman Soylu'dan Erdoğan açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'dan Erdoğan açıklaması
Süleyman Soylu'dan Erdoğan açıklaması
GİRİŞ 26.05.2021 14:56 GÜNCELLEME 26.05.2021 15:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'a yönelik alçak saldırılar konusunda ilk kez konuşan Erdoğan, bugünkü grup toplantısında suç örgütlerine rest çekmişti.

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ERDOĞAN'DAN SOYLU AÇIKLAMASI

Süleyman Soylu için "İçişleri Bakanımızın yanındayız" dedi. Binali Yıldırım'ın da oğlu üzerinden hedef alındığını söyleyen Erdoğan, "Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, yurtdışına kaçan suç çetesi mensuplarını da yakalayarak yargıya teslim edeceklerini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • Dadaş25 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım biz seninleyiz bir soylu bin soysuza bedel....
    Cevapla
  • şefik şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah herdaim yar ve yardımcın olsun inşallah yanıdayım allahın izniyle
    Cevapla
  • Elbistanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin canını yirim ben sayın bakanım Allahına kurban senin. Yolun açık olsun inşaallah REİS e dediğimiz gibi DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE
    Cevapla
  • Hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk'nin hakkindan geldiginiz gibi devlet icinde devlet oldugunu iddia eden ve polisin, yariginin icine cöreklenmis olan M.A, K.E, A.Ç, S.P ve benzeri ne oldugu belli olmayan mafyatik tiplerin de haklarindan gelmenizi bekliyoruz. Evet bekliyoruz. Bu ülkenin tek düsmani küreselciler ve onlarin kuklasi olan PKK ve Fötücüler degil. Yukaridakiler de bu ülkeden temizlenmeli. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayalim.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Süleyman Soylu Cumhuriyet tarihinin en başarılı iç işleri bakanı soylu döneminde imkansız görülen tüm operasyonlar başarı ile sonuçlandı. Zaten bunu bildikleri için adamı bir kumpas ile devre dışı bırakmaya çalışıyorlar. Bizler dikkat edin partili demiyorum. Vatandaş olarak sayın iç işleri bakanımızın arkasındayız. Onu yemeye çalışanlara Allah'ın izni ile fırsat vermeyeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor