AK Parti'den son dakika Süleyman Soylu açıklaması! Sedat Peker'in iddialarına sert yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili çirkin iddiaların parti tarafından güçlü şekilde reddedildiğini söyledi.

AK Parti'den son dakika Süleyman Soylu açıklaması! Sedat Peker'in iddialarına sert yanıt
AK Parti'den son dakika Süleyman Soylu açıklaması! Sedat Peker'in iddialarına sert yanıt
GİRİŞ 26.05.2021 17:24 GÜNCELLEME 26.05.2021 17:36
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.20 itibariye toplanmıştı. Toplantının sona ermesinin ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenliyor.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

25 ANNEMİZ EVLADINA KAVUŞTU

Ramazan'da cumhurbaşkanımız Diyarbakır anneleri ile buluştu. 25 annemiz evladına kavuştu. Çeşitli illerde de benzer girişimlere ilham kaynağı oldu Diyarbakır annelerimiz.

SÜLEYMAN SOYLU VE BİNALİ YILDIRIM'A DESTEK

İllegal mafyatik kişinin İçişleri Bakanımız hakkındaki iddiaları dile getiriliyor. AK Parti MYK'mız İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım hakkındaki iddiaları reddetmektedir.

İllegal mafyatik adamların siyasette referans olarak kabul edilmesinin yanlış olduğunu söyledim. siyasetin doğasında olmaması gereken bir şey yaptılar ve illegal alanda yöneltilen iddiaları malzeme olarak kullanmak gibisinden tarihi bir hata yaptılar.

Temel meselelerden biri şudur. Siyasete dışardan saldırı olur. Önemli olan Türk siyasetinin içindeki herkesin saldırıya karşı saldırı gayrimeşru alandan geldiği için kategorik olarak reddetmesi gerekir. Siyasi demeç verirken zaten bir suç örgütü liderinin sözlerini esas almak vahim durum ortaya çıkarmaktadır. Arkadaşlarımızın kendileri, bu çirkinliklere muhatap olmuş arkadaşlarımız yargıya başvuruyor zaten.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ SORUSUNA CEVAP!

Kim olursa olsun. Başına ak kelimesini ekleyen ocak diyen kurumlar. Bunlarla AK Parti'nin bir ilgisi yoktur. AK Parti'nin kurumsal kimliği çerçevesinde biz bu organizasyona destek veriyoruz demedikçe AK Parti'yi bağlayan bir durumdur.

YORUMLAR 40
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 2023 seçimleri çok önemli. Tehlike çok büyük. Seçim zamanı gelmeden içeride kaos çıkarmak isteyenler var çünkü Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Libya'da, Somali'de, Katar'da, Balkanlar'da ve Kafkasya'da hakimiyet kuran bir Türkiye var, Türkiye özellikle 2016 yılından beri Siyonist-Vatikan ittifakının planlarına büyük darbeler vurdu, vurmaya devam ediyor, işte Türk devletine yapılan iç ve dış operasyonların özeti bu. Herkes Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyip etrafına yaysın, o videoda her şeyin özeti var. Kuru slogan atmakla olmuyor arkadaşlar icraat lazım, tek yapmamız gereken 2-3 tıklama, ortamı Bizans artıklarına bırakmayalım.
    Cevapla
  • mmed 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 süreci zorlu ancak plandemi politikası daha da zorlaştırılıyor. Hele bu aşı ve aşının sonuçları 2023 sürecini çok daha zora sokar bu çok net. Bir an önce DSÖ kovulmalı ve aşı programı durmalıdır.
    Cevapla
  • Diyarbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sedat denen varlık soytarılıktan başka birşey yapmıyor .
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Peker söyledi, onu kim ciddiye alacak ise bilsinler ki kendi yoktur. O kumanda edilen doldur boşalt zihindir. Maalesef ülkemizde çok böyle
    Cevapla
  • Korktuğunuz Halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın, 3 haftadır nerdeydiniz? Destek vermek şimdi mi aklınıza geldi? Adamı tek başına aslanların önüne attınız, şim di mi arka çıkıyorsunuz? Neden???
    Cevapla
  • KOMİK SEÇMEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Tıpkı 17-25 Aralık sürecinde olduğu gibi "bekle gör" modunda kuyruğunu kıstıran büyük çoğunluk var. Taşıdıkları Milletvekili Mazbatasından da utanmıyorlar mı? Şöyle bir dönemde bu kumpasa karşı duruş sergileyemeyenler hükümsüzdür. Bu omurgasızlarla yola çıkılmaz. Çıkın ve "Soylu'yu yedirmeyiz" deyin artık gönül rahatlığıyla. REİS nasıl olsa sahip çıktı. Kuyruklarınızı kıstırıp saklandığınız kuytulardan çıkabilirsiniz tatlı su mücahitleri. Kefen giyip şov yapanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor