Ağıralioğlu'dan dikkat çeken açıklama: AK Parti emsaline az rastlanır bir başarı gösterdi!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Uzun bir zaman AK Parti Türk siyasetinde Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısı da göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu'dan dikkat çeken açıklama: AK Parti emsaline az rastlanır bir başarı gösterdi!
Ağıralioğlu'dan dikkat çeken açıklama: AK Parti emsaline az rastlanır bir başarı gösterdi!
GİRİŞ 26.08.2021 14:05 GÜNCELLEME 26.08.2021 20:52
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti'nin emsalsiz bir iktidar başarısı gösterdiğini söyledi. Ağıralioğlu, İYİ Partililere yaptığı konuşmada "18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız, Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısıdır" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul Çekmeköy ilçe yönetimi ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.

"AK PARTİ'DEKİLER HASMIMIZ DEĞİL RAKİBİMİZ"

İstanbul Gündemi'nin haberine göre, 14 Ağustos'taki toplantıda "AK Parti’deki arkadaşlarımız bizim hasmımız değildir. Hem kardeşleriz hem de rakibiz" diyen Ağıralioğlu AK Parti'nin takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini ifade etti.

"EMSALİNE AZ RASTLANILIR BİR BAŞARI"

Ağıralioğlu, konuşmasında "Uzun bir zaman AK Parti Türk siyasetinde Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısı da göstermiştir. 18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız takdir edilmesi gereken bir başarıdır" dedi.

YORUMLAR 37
  • TaTaNGa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa Cumhur İttifakına mı dahil olacaklar?
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Bey sizin yeriniz AK Partidir.
    Cevapla
  • vatandaş... 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır kafanız iyi mi adınız iyi ama sizin pekte adınız gibi olmadığınız malum. altından başka birşey çıkarsa şaşırmayız ...hemde hiç...
    Cevapla
  • Muallim 2 yıl önce Şikayet Et
    Makam, mevki uğruna davasını satabilecek ne kadar da adam! varmış. Siyasetin böyle rezil ve çirkin bir tarafı var işte. En iyi parti Ak Parti. Diğer partilerde hayır yok. Oyumu Reis'e vereceğim.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    bi dengeli ol be adam. yarın da boş boş konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti