İyi Parti'nin parası ile uçak kiraladılar! Oğul, gelin, yandaş gazeteciler bir arada

Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya, Oda Tv'deki köşesinde, İYİ Parti'nin kasasından kiralanan özel uçakla, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Belgrad'daki maçına gittiklerini yazdı.

İyi Parti'nin parası ile uçak kiraladılar! Oğul, gelin, yandaş gazeteciler bir arada
İyi Parti'nin parası ile uçak kiraladılar! Oğul, gelin, yandaş gazeteciler bir arada
GİRİŞ 06.09.2021 11:55 GÜNCELLEME 06.09.2021 11:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İP Genel Başkanı Meral Akşener; oğlu, gelini, torunu ve yandaş gazetecilerle birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Belgrad'daki maçına, parti kasasından kiraladığı özel uçakla gitti.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA SEYAHATİ YAZDI 

Fox Tv Sunucusu İsmail Küçükkaya, bugün Oda Tv'de İP'li Meral Akşener ile birlikte Belgrad'a gerçekleştirdikleri seyahati yazdı.

Küçükkaya, seyahate nasıl çağrıldığını şöyle anlattı:

"Ne mutluyum ki; üçüncülük maçını Belgrad’da izleme şansı buldum. Benim için tamamen sürpriz oldu. Hikayenin başlangıç ve gelişimi şöyle:

Akşener’in danışmanı Murat İde, 'Sayın Genel Başkan seni maça davet ediyor' dedi.

Akşener Cuma sabah FOX’a yayınıma katıldı. Kahve molasında 'hazır mısın kazansak da kaybetsek de gideceğiz. Onlar zaten başardılar' dedi. Şaşırdım. Organizasyonu yapmışlar, hazırlıkları 'her koşulda gideceğiz' kararlılığı ile bitirmişler bile. Kesin gidilecek."

YANDAŞ GAZETECİLER UNUTULMAMIŞ! 

İsmail Küçükkaya, İYİ Parti kasasından kiralanan özel uçakta, yandaş İsmail Saymaz ile İP'li Akşener'in; oğlunun, gelininin, torununun da olduğunu aktardı:

"Akşener ve kurmayları aileleriyle geldi. Akşener’in oğlu, gelini, torunu dahil. Oldukça kalabalık heyet. Büyük bir yolcu uçağı kiralamışlar. Biz iki gazeteciyiz; iki İsmail. Küçükkaya ve Saymaz. Yan yana oturduk, sohbet ede ede Belgrad’a vardık. Her fırsatta da Akşener’le sohbet ettik; kurmaylarıyla da."

UÇAKLA İZMİR MARŞI, SANDIKTA HDP İTTİFAKI! 

Her fırsatta HDP ile iş tutup ittifak eden Meral Akşener'in, uçakta İzmir Marşı okuduğunu söyleyen Küçükkaya, "Akşener uçakta İzmir marşı okudu. Mutluydu. Heyecanlıydı." dedi.

Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, DİYARBAKIR ANNELERİNE DEĞİL DE MAÇA GİDEN AKŞENER'i yazdı.

KAYNAK: AKİT GAZETESİ
YORUMLAR 23
  • Milli görüş 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafa gelince mangalda kül bırakmazsanız münafıklar
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    No comment meralden korkulur, 96 da başörtülüler hesap verecek diye videosu var, heryerde başörtülü dolaşıyor camide vs, kapalı kapılar ardında HDPpkk ile iş tutup, yüzüne küfrediyor.... tam bir fetö taktiği... maralın oğlu zaten USA çocuğu FETULHIN aşığı (twitleri var)... ANLAYAN anlamayana anlatsın... iki yüzlü değil 12 yüzlü ler... kaç parti değiştirdi bilenler varmı? Uff .....
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu milletten bu vatandan uzak tut bunları...bu dualı milletin başına musallat etme bu musubetleri...vatan için ter akıtmış'kan akıtmış'can vermiş şehitler yüzü suyu hörmetine...aminn
    Cevapla
  • Milli Duruş 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir tarafta devletinin yanında duran bir genel Başkan Bahçeli diğer tarafta bahçeliye kızan bir topluluk iyi parti kendini milliyetçi olarak nitelendirecek ama chp ile hdp ile ittifak kuracak ve iyi partiye oy veren kişi bu durumda milliyetçi olacak nasıl bir kafa yapısı anlayan varsa beri gelsin
    Cevapla
  • Vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf öfke ve nefret, başka açıklaması yok...
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsi aynı yolun yolcusu küfür tek millettir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt