CHP'li Beko yarı çıplak semazenli rezalet gösteriyi eleştirenlere hakaret etti

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, ney ve oyun havası eşliğinde yarı çıplak semazene dans ettirdiği etkinliği savundu. Gösteriyi eleştirenlere "yobaz" ve "sapkın" diyen Beko, "Algıların gerçek hedefi çağdaşlığa düşmanlıktır" dedi.

GİRİŞ 18.09.2021 12:51 GÜNCELLEME 18.09.2021 16:28
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Kültür Zirvesi için gala yemeği düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı gecede, yarı çıplak bir samazen, ney ve oyun havası eşliğinde dans ettirildi.

CHP'NİN DÖNGÜSEL KÜLTÜRÜ

CHP'nin "döngüsel kültür" adını koyduğu bu gösteriyi, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Cesur adımlar atarak yepyeni bir kültür yaklaşımını oluşturmak zorundayız" diyerek açıklamıştı.

HAKARETLER SAVURDU

Gösteriye gelen tepkiler karşısında CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, hakarette bulundu. Çıplak semazenli gösteriyi eleştirenler için "çağdaş değerlere düşman", "yobaz" ve "sapkınlar" ifadelerini kullandı.

CHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans ettiCHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans etti

Bülent Turan'dan 'çıplak semazen' tepkisi: Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!Bülent Turan'dan "çıplak semazen" tepkisi: Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!

CHP'den İzmir'deki semazen skandalına 'modern dans' savunmasıCHP'den İzmir'deki semazen skandalına 'modern dans' savunması

"ÇAĞDAŞLIK DÜŞMANLARI"

CHP'li vekil, eleştirilere ilişkin "Dans figürleri üzerinden yaratılmaya çalışılan algıların gerçek hedefinin; çağdaşlığa düşmanlık olduğu ortadır. Sanata, kültüre, eşitliğe, kardeşliğe kısacası insanlığa düşman olanların anlayamayacağı aydınlıkta yürümeye devam edeceğiz" diyerek gösteriyi savundu.

MECLİS'TE KUR'AN'DAN RAHATSIZ

Meclis'te Kur'an-ı Kerim okunması CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'yu rahatsız etmişti. Beko, "Meclis, Kur'an-ı Kerim okunacak yer değil" diyerek TBMM'deki Kur'an-ı Kerim okuma ve Diyanet İşleri kitaplarının sergileneceği alanlara karşı çıkmıştı. CHP'li vekil, "Dini ihtiyaçlarını gidermek isteyenler Meclis'e yakın mesafedeki camiye gitsinler" açıklamasında bulunmuştu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 204
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Suc Bunda degil. Suc ben müslümanim diyen Ama bunlara oy atanlarda. Burdan özellikle sp lilere ve suleymancilara tesekkür ederim. Bunlara oy vererek bize cag atlatiyorsunuz.
    Cevapla
  • Gazi38 2 yıl önce Şikayet Et
    Konya'dan hukuki girisim bekliyoruz
    Cevapla
  • isaokur 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan,sapık,yobaz
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp çağdaşlığı müslümanlar gerici,yobaz. İçki içmek lgbt,li olmak aklınıza ne kadar sapıklık gelirse chp için çağdaşlık. Yarin bir gün bazıları ,hocamız söylüyorsa doğru söylüyor diyip onlar gibi olursa şaşırmayın. Herkes sevdiği ile beraberdir
    Cevapla
  • Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar üşenmedim Kanı Beko kimdir diye sorguladım. Sizde sorgulayın ve bu derin entellektüelliği, yüksek sanat bilgisini nasıl ve nerede kazandığını öğrenin. Gerçi ben tam anlayamadım kafam karışık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor