AK Partili Akbaşoğlu: Kılıçdaroğlu kaotik ortam oluşturma peşinde

AK Partili M. Emin Akbaşoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu, belirli bir süredir bir infial ve gerginlik stratejisi içinde kaotik ortam oluşturma peşinde koşuyor. 'Siyasi cinayetler işlenebileceği' sözü de bu bağlamda değerlendirilmeli." dedi.

GİRİŞ 13.10.2021 19:45 GÜNCELLEME 13.10.2021 19:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler işlenebileceği" yönündeki iddiasını değerlendirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu, belirli bir süredir bir infial ve gerginlik stratejisi içinde kaotik ortam oluşturma peşinde koşuyor. 'Siyasi cinayetler işlenebileceği' sözü de bu bağlamda değerlendirilmelidir." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun, 15 Temmuz'dan önce de "siyasi cinayetlerden" bahsettiğini, Türkiye'nin akabinde uluslararası darbe ve işgal girişimi ihanetiyle karşılaştığını hatırlatan Akbaşoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun, şu anki söylemiyle de hangi uluslararası istihbarat ve terör örgütlerine zemin hazırlamaya çalıştığı ortadadır. Milletimiz asla ve kata bu yaklaşımlara prim vermeyecektir. Türkiye istikrarlı ve güvenli şekilde demokratik seçimlerine doğru yol alacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Haziran 2023'te yapılacak seçimlerde de herkes milletin huzurunda boyunun ölçüsünü alacaktır." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • sait dbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    bu 6 lı katil çetelere dikat etmek lazım baska tutunacakları dal kalmadi şimdide katliam peşindeler sılho kavala gibi yapmak istiyorlar sayn savcı ve hakimler bunlarn peşini birakmayn bu ölkede şimdiye kadar ne faili meçhul katliamlar oluyorsa demekki bunlar yaptrıyor kendi ağızlaryla itiraf ediyorlar allaha kurban olaym kimsenin hakını kimseye bırakmaz
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemelin Meralin Temelin Davutoglunun Babacanın Hdp nin Efendileri Kulaklarına Ne Fısıldarlarsa Oda Onları Söylüyorlar İdam Şart Oldu
    Cevapla
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    ey banim güzel devletim Al sana hain..bunlar meydanı boş bulup çakallık yapıyor..hainleri uzakta aramaya gerek yok..esan hainlar yurt içinde,, hatta mecliste..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı