Son dakika! Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki, memurlara çağrı: Sakın ha oyuna gelmeyin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara tehdidine tepki göstererek çağrı yaptı. Erdoğan, "Memurlara sesleniyorum. Sakın ha oyuna gelmeyin, görevinizi yaptığınız sürece kimse kılınıza dokunamaz" dedi.

GİRİŞ 23.10.2021 13:07 GÜNCELLEME 23.10.2021 14:46
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Bugünlere milletimizin tarih sahnesinde hak ettiği yeri almak için gece gündüz çalışan emektarlarımızın gayretiyle geldik.

84 milyonun tamamını kucaklıyoruz. Ayrımcılık bizde yok. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında hiçbir amaç gütmüyoruz.

Dünyanın en büyük 10 ekonomisi olma hedefimize eninde sonunda ulaşacağız.

19 yılda tüm badireleri nasıl suhuletle atlattıysak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 limanına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız.

FRANSA'YA TEPKİ: ÖNCE İNSANLIĞI ÖĞRENİN

Hayatında hiç ticaret yapmamış, ihracat nedir, yatırım nedir, üretim nedir, kalite nedir bilmeyen kifayetsizler Türkiye'nin Afrika'da ne işi var diyor. Aynı soruyu ülkemizdeki lejyonerleriyle birlikte tescilli sömürgeciler de soruyor. Afrika'daki kanlı geçmişleriyle yüzleşmek yerine Türkiye'ye laf atanları kesinlikle muhatap almıyoruz. Cezayir'de, Nijerya'da 1 milyon insanı katlettiniz. Kim bunlar? Batı, Batı. Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez. Bunların önce insanlığı Türkiye'den öğrenmeleri lazım.

"MUHALEFET YALAN TERÖRÜ DAHİL HER ŞEYİ DENİYORLAR"

2023 yaklaştıkça CHP'nin başını çektiği muhalefetin pervasızlıkları artıyor. Ülkemizdeki siyasi iklimi zehirlemek için yalan terörü dahil her şeyi deniyorlar. Partilerini saran yolsuzluk, taciz, tecavüz skandallarını insanımızın gözünden kaçırmak için her yola başvuruyorlar. Bir dönem sığınmacılara karış vatandaşlarımızı kışkırttılar daha sonra gençlerimizi galeyana getirmek istediler. Yurtlar üzerinden üniversite gençliğimizi provoke etmeye çalıştılar. Bir ara hakimleri, polisleri daha sonra öğretmenleri tehdit ettiler. 

"HİÇBİRİ KILINIZA DOKUNAMAZ"

Buradan milletime, memuruma sesleniyorum: Sakın ha bu oyunlara gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız sürece, bunların hiçbiri sizin kılınıza dokunamaz. Milletimizin hiçbir kesimi yok ki CHP'nin tehditlerinden payını almasın. Öyle korkarak yapıyorlar ki, insan siyasetçi adına bunların adına hicap duyuyor. 

"TEK PARTİ FAŞİZMİ ÇIKTI"

Yeni CHP ambalajının altından tek parti faşizminin güncel bir sürümü ortaya çıktı. Yeni CHP dediklerinin millete 1940'ları aratacak kadar faşist, nobran, küstah bir zihniyeti temsil ettiği anlaşıldı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    aslinds kilicdaroglu chp de kendisine karşı olanlara bürokratlar üzerinden tehdit savurdu sakın bana karşı gelmeyin. .partiden atarım. ince gibi Sarıkaya gibi olursun. .hatta bu tehdit İmamoğlu. .için de geçerli. sakın arkamdan plan peşinde olmayın ben sizin babanızım ben ne dersem o olur
    Cevapla
  • Jahro 2 yıl önce Şikayet Et
    1940 devletin kaç tane fabrikası vardı şimdi kaç tane var ona bakın
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Oralar fabrika değildi CHP arpalık olarak kullandığı devlete külfetten başka bir işe yaramıyordu hep zarar ediyordu ve 2001 krizinde bu millete daha büyük bir yük olmuştu bir tane kar eden yer söyle
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    devletin fabrikası olmaz zaten. şunu bir anlayamadiniz gitti.
    Cevapla
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sınırdışı hepsine...abd de dahil hepsini gönderin.Bu hainligin daniskasidir.Tum dünya görsün.
    Cevapla
  • Maho 2 yıl önce Şikayet Et
    ***** 5 yıldızlı bir konuşma....
    Cevapla
  • sefkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dosta güven, düşmana korku veren bir konuşma. Allah uzun ömürler versin yolunu açık etsin Reis.Sen türk milleti için Allah'tan bir lütufsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır