Osman Baydemir'den Türkiye'ye tehdit: Ya Kürdistan'ı kabul edecekler ya da...

Fransa'nın başkenti Paris'te yaptığı açıklamada Türkiye'yi "işgalci" olarak tanımlayan HDP'li eski vekil Osman Baydemir, Akşener'in Siirt ziyareti sırasında "Bulunduğunuz yer Kürdistan'dır" diyen esnafa da destek verdi.

Osman Baydemir'den Türkiye'ye tehdit: Ya Kürdistan'ı kabul edecekler ya da...
Osman Baydemir'den Türkiye'ye tehdit: Ya Kürdistan'ı kabul edecekler ya da...
GİRİŞ 01.11.2021 08:26 GÜNCELLEME 01.11.2021 08:28
Bu Habere 475 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'teki Kürt Enstitüsü'nde düzenlenen bir törene katılan HDP'li eski vekil Osman Baydemir, Türkiye ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt ziyareti sırasında "Bulunduğunuz yer Kürdistan'dır" diyen Cemil Taşkesen adlı esnafa destek veren Baydemir, "O kardeşimizi yüreğinden öpüyorum. Cemil kardeşimiz bin defa var olsun. Orası Kürdistan'dır. Kürdistan bin yaşasın" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener’e zor sorular! 'Burası Kürdistan’dır'Meral Akşener’e zor sorular! "Burası Kürdistan’dır"

Akşener'in ziyaretinde 'Burası Kürdistan' diyen kişi hakkında kararAkşener'in ziyaretinde 'Burası Kürdistan' diyen kişi serbest bırakıldı

"KÜRDİSTAN'I KABUL ETMEZLERSE GELECEKTE KOMŞUMUZ OLACAKLAR"

Baydemir, "İşgalciler bilmelidir ki şu an üzerinde misafir oldukları yeri ya Kürdistan olarak kabul edecekler ya da gelecekte Kürdistan'a komşu olacaklar. Yan Kürdistan'ı kardeşi gibi kabul edecekler yada Kürdistan'a komşu olacaklar" diye konuştu.

"HEPİMİZ CEMİL KARDEŞİ GİBİ YAPARSAK, KİMSE KÜRDİSTAN'I YOK EDEMEZ"

Baydemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün bizim Kürdistan'ı yüreğimizde, bağrımızda, zihnimizde muhafaza etmemiz gerekiyor. Kürdistan'ı bağrımıza basar, yüreğimizde saklar ve zihnimizde yaşatırsak, hepimiz Cemil kardeş gibi yaparsak, emin olun ki hiçbir işgalci Kürdistan'ı yok edemez. Tek Kürt kalana kadar Kürdistan yaşayacaktır."

KAYNAK: RUDAW
YORUMLAR 475
  • TÜRKİYELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekmessiz aç tavuklar
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    ciguli osman............ bu emekli vekil maasi aliyormu???
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu ülkede haçlı lejyonluğu ve bölücülük yapıyorsa direk vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı edeceksin. Mal varlıklarına el konulup şehit ve gazi yakınlarına dağıtılacak. Teröristlerin ve sempatizanların ailesinden veya akrabalarından devlete karşı gelenlere de aynı muameleyi yapacaksın. İsrail böyle yapıyor. AB-D'de Deaş veya El Kaide milletvekillerine izin veriliyor mu ? Meclislerine girebiliyorlar mı ? Biz niye Mehmetçiğe kurşun sıkanlara bu hakları tanıyoruz. Bu herif zaten kripto bir Ermeni tıpkı diğerleri gibi..
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Maskeler tek tek düşerken... Devletin niçin kayyum atadığı şimdi daha iyi anlaşılıyor..
    Cevapla
  • isobaba 2 yıl önce Şikayet Et
    emperyalistlere kapı kapalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı