Biden'dan Erdoğan'a: Ben de size kitabımı takdim edeceğim

Son dakika haberi: G20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Biden'a kitap hediye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz kitapları verince o da 'Ben de size kendi kitabımı takdim edeceğim' dedi. Onun da vefat eden oğlu hakkında kitabı var" diye konuştu.

Biden'dan Erdoğan'a: Ben de size kitabımı takdim edeceğim
Biden'dan Erdoğan'a: Ben de size kitabımı takdim edeceğim
GİRİŞ 01.11.2021 13:59 GÜNCELLEME 01.11.2021 13:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da katıldığı G20 Zirvesi dönüşünde aralarında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in de olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

G20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ve "Türkiye'nin Yeşil Kalkınma Devrimi" kitaplarını hediye etti. Erdoğan, ABD Başkanı'nın da kendisine kitap sözü verdiğini şöyle anlattı: 

Gerek benim “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabımı gerekse “Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi” kitabını Sayın Biden’a hediye ettim. “Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi” kitabında benim bir takdim yazım bulunuyor. Biden’a “Biliyorsun ben de çevreciyim” dedim. Biz bu kitapları verince o da “Ben de size kendi kitabımı takdim edeceğim” dedi. Onun da vefat eden oğlu hakkında yazdığı bir kitabı var.

YORUMLAR 12
  • Ali Kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    kitap yerine Fetö'yi teslim et daha makbul.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke için çalışan,halkı için gece gündüz demeden çaba gösteren böyle bir lidere herşey mübahtır.Bundan önceki yöneticiler yedi sülalerini zengin ettiler kimse onlardan hesap sormadı.
    Cevapla
  • idam -gelmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu vatana ihanet eden kim olursa olsun cezasi idam olmali
    Cevapla
  • Empati 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir baba acı yaşamış kolay değil ama burada acı çekmiş bir baba olarak dünyadaki diğer anne babaların neler çektiğini hissetmek yerine vahşi doğa kanunlarına göre hareket ediyor. Seninki can başkasının ki patlıcan değil mi? Ne zaman anlayacaklar başkalarının da acı çektiğini. Anlamazlar anlamazlar anlamazlar maaleaef...
    Cevapla
  • Önce yaradan 2 yıl önce Şikayet Et
    Amarakanin yazacağı kitap.basil müslüman müslüman i öldürür nasıl müslüman kanıyla besleniriz nasıl nasıl nasıl
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalıların ve dahi tüm dünyanın başı siyonist emperyalist yahudi ve hıristiyanlardan başı belada. Para ticaret ajanlık çıkar menfaat için her şeyi yaparlar, yaptılar ve yapacaklar. Allah cc zalimler topluluğunu asla hidayete erdirmez. Sanırım Amerika yakında bir kaç parçaya bölünecek çünkü büyük fikir ayrılıkları var. Siyonist küresel sermaye Çin'e büyük yatırımlar yaptı. Allah'ın cc hesabı çok çetindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!