SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan paylaşımlarla ilgili suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada kendisinin sosyal durumuyla ilgili sasyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulunanlarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan paylaşımlarla ilgili suç duyurusu
SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan paylaşımlarla ilgili suç duyurusu
GİRİŞ 03.11.2021 19:09 GÜNCELLEME 03.11.2021 21:27
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada "Recep Tayyip Erdoğan" ve "ölmüş" etiketleri altında hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın'ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Twitter'da "Recep Tayyip Erdoğan" ve "ölmüş" başlıkları altında bazı kullanıcılar tarafından Cumhurbaşkanı'na yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunulduğu belirtildi.

Söz konusu paylaşımlarda bulunan kullanıcıların "Cumhurbaşkanına hakaret" suçunu işledikleri ifade edilen dilekçede, "Paylaşımları yapan kullanıcıların tespiti ve failler hakkında soruşturma yürütülerek kamu davası açılmasını talep etme zarureti hasıl olmuştur." denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyadaki paylaşımlara ilişkin şu açıklamayı yapmıştı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 83
  • mehmetcık 2 yıl önce Şikayet Et
    yuce raabbbım onların omrunden alsın cumhurbaskanımıza versın ınşalllah bu mahluklar türkıyede sınır dısı etmelı
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnternette o kadar çok fitne çıkaran tayyip erdoğan düşmanları varki.Aklım almıyor.Bu sosyal medya kanunu acil çıkmalı.Yalan haberinyazan paylaşan mutlaka ceza almalı.Ben dahi olsam.
    Cevapla
  • m.a.e 2 yıl önce Şikayet Et
    kim yalan yanlış haber yayarsa en ağır bir şekilde cezalandıeılması gerekir.öyle ceza almalı ki birdaha oyalan yanlış haberi yapamayacak seviyeye gelmeli
    Cevapla
  • m.a.e 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar sayin reisi cumhurumuza hayırlı uzun ömürler versin.başımızdan eksik etmesin.leş kargalarını ve bu vatana kötü niyet besleyen herkimse KAHHAR ismi celili gereğince zelil eylesin.elfu elfu amin.bu mukaddes vatanı koru yarabbi.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin, amin, yüz bin kere amin.
    Cevapla
  • 1903 bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • LÜTFÜ 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ömrümden alsın sana versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi