Mehmet Aslan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için haddini aşan sözler

İYİ Parti kurucularından Mehmet Aslan, Twitter'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan için 3 Kasım gecesi başlatılan çirkin kampanyaya dahil olarak, Twitter hesabından isim vermeden Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Aslan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için haddini aşan sözler
Mehmet Aslan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için haddini aşan sözler
GİRİŞ 04.11.2021 07:13 GÜNCELLEME 04.11.2021 18:48
Bu Habere 311 Yorum Yapılmış

3 Kasım gecesi sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapılmış, Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

"ÖLMÜŞ" KAMPANYASINA ASLAN DA KATILDI

Bu gelişmeler olurken, Twitter'da "Recep Tayyip Erdoğan" ve "ölmüş" başlıkları altında bazı kullanıcılar tarafından yapılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret paylaşımlarına, İYİ Parti kurucularından Mehmet Aslan'ın da katıldığı görüldü.

Aslan, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Kırdığın kalplerin, aldığın ahların, girdiğin günahların, söndürdüğün ocakların, yıktığın yuvaların, aldığın canların, yediğin haramların, hesabını dinle kandırdığın bu millete vermeden, Allah senin canını almasın!" ifadelerini kullandı.

İMALI MESAJA TEPKİ YAĞDI

İYİ Partili Aslan'ın nefret dolu paylaşımına sosyal medyada tepki çekerken, çok sayıda kullanıcı, Aslan'ın sözlerinin altına Erdoğan'a sevgilerini gösteren mesajları yazdı.

Bazı kullanıcılar da paylaşımın altına FETÖ elebaşının fotoğrafını koyarak "Beddualar tersine dönüyor" derken, gazeteci Fazıl Duygun ise, "Gökten yağmur ve kar, yani rahmet yağar, başka şey yağmaz. Allah, bebek katili ve tecavüzcü teröristlerle, Haçlıya dua eden münafık kâfir katil FETÖ tarafından sevilenlerin değil, mazlumların duasını kabul eder. Hele, bazı iftiralar da sahibine döner" ifadelerini kullandı.

Başka bir kullanıcı da "Kırılan kalpler, alınan ahlar, söndürülen ocaklar, yıkılan yuvalar kimlermiş onu da açıkça bir yazaydın ya... Dinle kandırmak derken sen kendi Genel Başkanına, Yüzünde Rabbi Yessir gördüğü, Fatih'e benzettiği İBB Şeysine, ittifak ortaklarına bak" dedi.

KAYNAK: SÜPERHABER
YORUMLAR 311
  • Cesur 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğin bu dünyadaki hesap ki kime karşı verileceğine bağlı olarak suçlu olma hali değişir. Bana göre senin daha fazla bu dediklerinle ilgili hesap vermen gerekir. İşiniz yalan dolan, fırıldak. Allah sizlere fırsat vermesin. Diğer taraf için ise yaradan muhakkak ki senden daha iyi bilir ve ayırt eder.
    Cevapla
  • KİMSESİZ YAŞAR 2 yıl önce Şikayet Et
    "1983 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Aslan 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğludur. " Başka söze gerek var mı ? Siz helali haramı bilirmisiniz ? Haramzadeler . Söndürdüğünüz ocakların bir bedeli olmayacak mı sanıyorsunuz ?
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ergen bir türlü olamadı bu saaten sonra hiç olmaz
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    F. Gülen evlenmedi diye biliyordum. Bu çocuklar nereden çıktı onu anlamadım.
    Cevapla
  • hasan ateş 2 yıl önce Şikayet Et
    yav sen kimsin :) sen önce küfürbaz vekiline gereken cevabı var. çakma memoli :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!