"Tutamayacağı sözleri verme ustası" Kılıçdaroğlu'na tepki: Hadi yap!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da "bedava" elektrik sözü verdi. AK Partili isimler Kılıçdaroğlu'na, "Sende olan büyükşehirler var, orada yap" tepkisini gösterdi. Akıllara Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na, "Hadi yap" cevabı geldi.

GİRİŞ 09.12.2021 22:35 GÜNCELLEME 09.12.2021 23:18
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da "çiftçilere bedava elektrik" sözü verdi. Kılıçdaroğlu, "Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce "fakirlere yardım" sözüyle gündem olan Kılıçdaroğlu'nun sözü, akıllara CHP'li belediyelerde bu icraatın yapılıp yapılmadığı sorusunu getirdi. AK Parti'den birçok isim CHP liderine, "Sizde olan belediyelerde bu sözünüzü tutun" çağrısı yaptı. 

"TUTMAYACAĞI SÖZLERİ VERME USTASI..."

Kılıçdaroğlu'na gelen tepkilerden bazıları şöyle: 

Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara: Bir bilgisayarınızın olması ayıp mı?Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara: Bir bilgisayarınızın olması ayıp mı?

TAM 10 YIL ÖNCE ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: HADİ YAP!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunda, fakirlere ayda 600 lira maaş bağlayacağı sözünü vermişti. 

2011 yılı bütçe görüşmelerinde dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Peki şimdi CHP'nin Genel Başkanı oldun. Hadi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı bütün fakirlere 600 lira versin. Hadi yap. Hadi yap! Yap! Bekara karı boşamak kolay, işi yap işi! Senin belediye başkanın, yap! Biz ülke yönetiyoruz, devlet yönetiyoruz. Öyle kuru kuruya şuraya şu kadar vereceğim demekle ülke yönetilmez. İşte senin partinin belediyesi bu. Hadi ver 600 lira!" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sözleri karşısında sadece tebessüm etmekle yetinmişti. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 160
  • ulucak 2 yıl önce Şikayet Et
    belediyeler den bir kişi atılmayacak diye söz vermişti . zar zor geldikleri belediyelerden on binlerce kişi attılar ekmekleriyle oynadılar işte bunların namus ve söz anlayışı adam olan anlar...
    Cevapla
  • Trakyali amıca 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı yalan söylemekten dogru sözleri bir türlü hatırlayamıyor şanlı urfa belediyesini CHP alsın iki günde 50 sene geriye herkez gider aya urfalı o zaman gidecek yaya adam olamıyan elektrik santralından bedava elektrik dağıtıyor buna sağır sultan bile gülme kırızıne girer
    Cevapla
  • Lolo 2 yıl önce Şikayet Et
    Alttaki videoya bakın ben hala hatırlıyorum. Hiç unutmuyorum, 2011 genel seçimleri. Hakikaten KK'nın 600 tl para vaadi vardı. Ve o zaman asgari ücret 600 tl civarındaydı. CHP iktidara gelince ben asgari ücret kadar 4250 tl para bekliyorum kendilerinden :D Parayı EFT yaparsanız çok makbule geçer. Yormayın beni ATM'ye kadar
    Cevapla
  • Birbilmeyen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama oy veren % 25 bir kitle var. Hem de tıpış tıpış. Acaba onlar ne düşünüyorlar. Bedava elektrik alabileceğini düşünen var mı? Bence vardır.
    Cevapla
  • ulucak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ona güvendiklerinden değil. adamlar atadan dededen chpli -fener bahçeli olmak gibi bir şey... genel başkan kimmiş, ne demiş, ne yapmış önemli değil mesele sarı lacivertli olmak.
    Cevapla
  • Birbilmeyen 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ne verirse ben beş fazlasını veriyorum. (Eskiden siyaset seçim vaadi böyleydi.:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar