Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara: Bir bilgisayarınızın olması ayıp mı?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, her muhtara bir özel kalem atayacağını ve iktidar olduklarında ilk işlerinden birinin bu olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Sizin bir makam odanızın olması, bilgisayarınızın olması ayıp mıdır?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara: Bir bilgisayarınızın olması ayıp mı?
Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara: Bir bilgisayarınızın olması ayıp mı?
GİRİŞ 12.11.2021 13:56 GÜNCELLEME 12.11.2021 13:56
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, en büyük arzularından birisinin kadın muhtar sayısını artırmak olduğunu belirterek, "Kadınlara sözüm var. İnşallah gerçekleştiğinde, az kaldı, devletin üst kademe yöneticilerinin en az yüzde 35'i kadın olacak." dedi.

Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki Flora Arena'da düzenlenen "Muhtarlar Buluşması" toplantısında yaptığı konuşmada, demokrasinin temel taşının muhtarlar olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu: Partimiz defalarca kapatıldıKılıçdaroğlu: Partimiz defalarca kapatıldı

"VALLAHİ DE BİLLAHİ DE İLK İŞLERİMİZDEN BİRİ SİZLERE PERSONEL TAHSİS ETMEK"

Kemal Kılıçdaroğlu, 82 değişik kanunda, 354 maddede muhtar adı geçtiğini ancak bunlardan muhtarların haberdar olmadığını belirtti. Muhtarların temel kanunu olması gerektiğini aktaran Kılıçdaroğlu, bununla ilgili bir kanun teklifi hazırladıklarını ve Meclise sunduklarını bildirdi.

Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinin yüzde 1'i muhtara verilse ayıp mı olur?Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinin yüzde 1'i muhtara verilse ayıp mı olur?

Muhtarlara birer personel görevlendirilmesi yönündeki açıklamasını yineleyen Kılıçdaroğlu, "Vallahi de billahi de iktidar olduğumuzda ilk işimizden birisi sizlere birer personel tahsis etmek. Dışarıda 10 milyon işsiz var, diplomalı. Açarsın sınavı, hangi muhtarı tercih ederse orada başlar. Sizin bir makam odanızın olması, bilgisayarınızın olması ayıp mıdır?" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Kahvelerde neden kağıt oynanmıyor? Oysa çözüm basit...Kılıçdaroğlu: Kahvelerde neden kağıt oynanmıyor? Oysa çözüm basit...

Bir mahallede kimin aç, kimin ihtiyaç sahibi olduğunu en iyi bakkal işletenler ile muhtarların bildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sosyal yardımların muhtarların eliyle dağıtılması lazım. Sosyal yardımları muhtarlar dağıtırsa bunlar gerçek anlamda fakirin, fukaranın eline geçer." dedi.

 

'Hedefimiz iktidar' toplantısında talimat verdi: Apartman görevlilerine kilitlenin'Hedefimiz iktidar' toplantısında talimat verdi: Apartman görevlilerine kilitlenin

Muhtarların sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, çözülemeyecek hiçbir sorun olmadığını kaydetti.

Kılıçdaroğlu: Kağıt oyunları yasaksa kağıt para neden yasak değil?Kılıçdaroğlu: Kağıt oyunları yasaksa kağıt para neden yasak değil?

KAYNAK: AA
YORUMLAR 88
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarların bu ülkeye zarardan başka ne faydası var Allah aşkına ? Bellerinde Tabanca , devlete Masraf, maaşlar devlete masraf, bir şey yaptıkları zaten yok. Bizim mahallenin muhtarı benmiyim yoksa seçtiğimiz mi anlamadım ! Muhtara ulaşmak iğnenin deliğinden fil geçirmek gibi bir şey ! Mahalle işlerinde belediyeye devamlı koşturan , dilekçe yazan benim! Ben muhtar istemiyorum !!!
    Cevapla
  • izzet azmi kocal 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyorum.ki acaba kilicdaroglu marş dan filan mı geldi muhtarliklara olan vaatlere bakar misin oy kapmak için devletin anasını ağlatacak ne varsa bundan geliyo bu adam tam bir komedi vizyonsuz pasif vasıfsız bir zat bunlar mı bu ülke yönetimine talip yemin ederim dünya da dalga geçilecek ülke konumuna gelir rezil rüsva ederler bizi bunlar ki NATO zirvesine filan tarifeli uçakla da gider mi gider yapar yani milletimiz de hersey para demekten vazgeçsin de vatan millet desin toprağımız desin hdp ile pkk ile gezenlere yanasmasin
    Cevapla
  • Hopa 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarların yüzde 98 i kızılderili otağında boş boş gezip devlet ve millet malından otlanan oturan ayılardır.onlara verilicek maaşlar yerine her ay ya yol,bisiklet yolu ya kaldırım ya herhangi birşey bölgeye yatırım yapılsın.onu gözetleyecek gönullu emekliler görevlendirilsin.
    Cevapla
  • Ali Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Bey, sen Uzaydami yasiyorsun? Muhtarlarin bir kismi daha Cebindeki Telefonun nasil kullanacagindan bihaber. Tabiki bu konuda basarili Muhtarlarimizi tenzih ederim. Sen Bilgisayar dagitsan ne degisecek. Muhtarlar senden Bilgisyar istemez, o konuda kendisini yetistirmis Muhtarlar zaten Bilgisayarini alirlar. Sen Muhtarlara o tür seyleri öngörme. Yarin iktidara gelebilirsen Köyler icin ne Projelerin var onu söyle meydanlarda. Ne kalin kafali birisiniz ya siz
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkese bilgisayar mı dağıtacaksın. Masraf olmaz mı? Hesap uzmanı değilsin sen. Gerisini düşünmeden boş boş konuşuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar