CHP'li Özgür Özel'den yılbaşında Müslümanlar için içki ve kumar fetvası

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de yaptığı basın toplantısında Müslümanların yılbaşı kutlamaları hakkında Kur'an ve Sünnette yeri olmayan fetva verircesine yaptığı açıklamalar tepki çekti.

GİRİŞ 30.12.2021 11:42 GÜNCELLEME 30.12.2021 12:55
Bu Habere 358 Yorum Yapılmış

Yılbaşında içki ve kumarın haram sayılmadığı bir Anadolu Müslümanlığı tanımı yapan CHP'li Özel şu ifadeleri kullandı;

Bu ülkeden kendisini Müslüman olarak tanımlayan öyle hisseden, yılbaşı gecesi aldığı o bileti yada oynadığı tombalayı kumar görmeyen, yılbaşı gecesi ailesiyle birlikte içeceği bir iki kadeh içkiyi günah saymayan bir Anadolu Müslümanlığı geleneği var. Onun günahına da katlanıp bu ritüeli yaşayan bir Anadolu Müslümanlığı var. 

YORUMLAR 358
  • aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara fırsat vermesin... Amin. Konuşmalarının tamamı içi boş bunların. Nefse hoş gelen ama gerçeklikle alakası olmayan şeyler. Sadece Özgür Özel için demiyorum chp lilerin hepsinin zihniyeti aynı. Bunların genlerinde var. Değişmezler, değişemezler. Aldanmamak lazım.
    Cevapla
  • Oğuz karayel 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana müslüman ol müslüman gibi yaşa diyen mi var zımkımın kökünü ic istresen it b...ye o senin sorunun ya müslümansın islam üzrre yaşarsın yada senin gibi neyüdü belirsiz istedigin gibi ama müslümanları katma
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Cheers.budur.kemallll.özel..šu.andaki.chp.yonetiminin....inancı.bunlar.kalplerinde.müslüman.düşmanıdır.daha.ileride.neler.yapacaklar.göreceksiniz.
    Cevapla
  • Faruk haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu muslumanligindan kasti kendileri ,dini kendi cikarlarina uyduran sahtekarlar.Anadolu cumlesi ke dilerini kamufule etmek icin ozellikle secilmis.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah katında din İSLAM dır. İslam'ın hükümleri açıktır. Bizim dinimiz bize.. sizin uydurduklariniz..umduklariniz..sizce inaniciniz... size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu