Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'yayına bağlan' çağrısına yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sen de canlı yayına bağlan" çağrısını, MYK toplantısında değerlendirdi. Erdoğan'ın "Ben seni muhatap alır mıyım?" dediği öğrenildi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'yayına bağlan' çağrısına yanıt
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'yayına bağlan' çağrısına yanıt
GİRİŞ 12.01.2022 16:28 GÜNCELLEME 12.01.2022 16:28
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Habertürk'te katıldığı programda açıklamalarda bulunan ve kendisini yayına bağlanmaya davet eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Şentop canlı yayına bağlandı! Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!Şentop canlı yayına bağlandı! Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

ŞENTOP VE KARAİSMAİLOĞLU'NUN VERDİĞİ CEVAPLAR ERDOĞAN'I MEMNUN ETTİ

Önceki gün yapılan MYK toplantısında Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun canlı yayına katılarak, CHP liderinin iddialarına verdiği cevaplardan dolayı memnun olduğunu belirttiği ifade edildi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıtUlaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt

KILIÇDAROĞLU'NA "BEN SENİ MUHATAP ALIR MIYIM?" CEVABI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'nun yayının sonunda kendisini de programa bağlanmaya davet etmesi ile ilgili olarak ise, "Karşısında muhatap bulmak istiyor herhâlde. Muhatap alınmak istiyor. Ben seni muhatap alır mıyım?" dediği öğrenildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ / EBRU KARATOSUN
YORUMLAR 84
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Moderatör soruyor. Ulaştırma bakanı bunlar iddia diyor, Yani bu iddiaların yalan olduğunu söylüyor diyor senin eklemek istediğin bişey varmı diyor. Erdoğan da bağlansın diyor. Adamın sorusuna cevap veremiyor. Erdoğan benden korkar diyor. Adam kazanamazsam siyaseti bırakırım dedi ve sana meydan okudu senin neyinden korksun. Gölgesi kendinden büyük zat. Çin atasözü derki eğer gölge boyunuz gerçek boyunuzdan uzunsa sizin için gün bitiyor der.
    Cevapla
  • Volf 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisi karşında görse dut yemiş bülbüle döner yalan makinası
    Cevapla
  • Abmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Biliyorsun konuş alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler kılıcdaroglu terör seviciler i ile birlikte mutluluklar kasetle gelen kasetle gider.
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis karşısına çıkınca milletin %75 ine kendisini(kasetle gelen parti başkani olma ezikliginden )kurtulmaya çalışiyor sen öncemilletin karşısında verdigin namus sözünün gereğini yap.....
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini nimetten sayıyor. Temizler temizlerle pisler pislerle. Sen amatör küme Akşener Pervin Canan Karamollayan ligindesin. Haddini bil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı