Meral Akşener'den HDP'li Semra Güzel açıklaması: Fezlekesine 'Evet' diyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP'li Semra Güzel'in fezlekesi hakkında, "Benim arkadaşlarım bu fezlekeye 'Evet' diyecek. İYİ Parti'nin tutumu teröre yataklık konularında açık ve nettir" dedi.

GİRİŞ 14.01.2022 10:59 GÜNCELLEME 14.01.2022 12:56
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantı sonrasın açıklamalarda bulundu. 

Akşener, HDP'li Semra Güzel'in fezlekesi için şu açıklamaları yaptı:

Sayın Erdoğan'ın bu konuyla ilgili dediği bir şey de yok. Kimsenin bizim bir laf etmediğine dair söylemleri çok ilginç. Sanki Sayın Başkanlarına karşı duydukları gıcıklığı bize döktüler. 

Biz açılım sözlerine karşı çıkmış insanız. Sayın Erdoğan ve arkadaşları kandan, ölümden besleniyorlar. 2010 yılında çok ilginçtir bir Kürt öğrencimin aramasıyla o meşhur çadır mahkemelerinde teröristler mahçup olmasın diye Atatürk'ün ve Türk bayrağının mahkemelerden çıkarıldığını söylemişti. Çadır mahkemeleri, Megri Megri şarkılar, lahmacun ısmarlayan valiler, hem de tam 29 Ekim'de ABD bayraklarıyla geçen peşmergeler...

"FEZLEKEYE 'EVET' DİYECEĞİZ"

Şimdi gelelim bugüne Semra Güzel milletvekilinin fezlekesi gelecek. Ne zaman AK Partililer haldır haldır bağırdılar hiçbir şey olmaz. Benim arkadaşlarım bu fezlekeye evet diyecek. İYİ Parti'nin tutumu teröre yataklık konularında açık ve nettir. Burada sorunumuz yok, umarım rahatlamışlardır. Fakat şimdi o Atatürk ve Türk bayrağını çıkarma emrini veren siyasetçiler. PKK ile masaya oturanlar. Dün olumlu görülen tüm işler bugün olumsuz ise o zaman dün bu kararları veren herkese fezleke verilmesi gerek. 

Muharrem İnce'den teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel'e tepkiMuharrem İnce'den teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel'e tepki

HDP'li Semra Güzel CHP'nin kafasını karıştırdı!HDP'li Semra Güzel CHP'nin kafasını karıştırdı!

HDP'li Güzel'e ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki: Taca atamazsın!HDP'li Güzel'e ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki: Taca atamazsın!

YORUMLAR 103
  • Kara Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Açılım konusu ihanet degil hatadır. Ak parti açılım sürecini yürutemedi. Eline yüzüne bulastirdi. Bu bir HATA dir. Ama sizin iş birliginiz tam bir HAİNLİKTİR.
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuşacak dillerinde varmis,nice sonra istemiyerekte olsa iki kelime etti. Bunlardan bir cacık bile olmaz.adamlar pkkdan medet umuyorlar ne hale düsmüsler.
    Cevapla
  • Baki 2 yıl önce Şikayet Et
    Olur mu kemal abin kızar....
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Akşener Çözüm süreci artısı ve eksisi ile ayrı değerlendirilir.Yapmanız gereken malum olay üzerinden İYİ Partinin kararını ve görüşünü kamuoyu ile paylaşmak.Biraz gergin buldum sayın genel başkanı...Anlayamadım bu gergin yüz hatları ve söylemi...
    Cevapla
  • AdiL 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında kapatma davası başvurusuyla HDP çoktan kapatıldı. Ancak kapatılmanın kesinleşeceği tarih beklemede ve geciktiriliyor. Elbet bir bildikleri vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız