Erdoğan'dan Omicron varyantı ve Sezen Aksu'nun şarkısına ilişkin önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantıyla ilgili, "Vaka sayılarında artış oluyor ama grip sürecine geçiş de hızlı oluyor. Hastanelerimizde şu anda herhangi bir sıkıntımız yok" dedi. Erdoğan, Sezen Aksu'ya da tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.01.2022 15:36 GÜNCELLEME 21.01.2022 16:50
Bu Habere 324 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı.

"O UZANAN DİLLERİ KOPARMAK YERİ GELDİĞİNDE BİZİM GÖREVİMİZ"

Namazı sonrası cemaate seslenen Erdoğan konuşmasında, sanatçı Sezen Aksu’nun tepki çeken şarkısının sözleriyle ilgili tartışmalara katıldı. Erdoğan şunları söyledi:

"Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir."

Sezen Aksu'dan Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret! Büyük tepki çektiSezen Aksu'dan Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret! Büyük tepki çekti

Dini değerlere hakaret eden Sezen Aksu'ya destek veren sanatçılarDini değerlere hakaret eden Sezen Aksu'ya destek veren sanatçılar

Cumhurbaşkanı namaz çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Omicron varyantına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"ENDİŞEYE GEREK YOK"

Omicron daha da olumlu istikamette gelişmelere vesile oldu. Vaka sayılarında artış oluyor ama grip sürecine geçiş de hızlı oluyor. Hastanelerimizde şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Durum pozitif. 

Endişeye gerek yok. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Vatandaşlarımız da dikkatli olmalı. Maske, mesafe kurallarına dikkat etmemiz iyi olur. Elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz, almaya devam edeceğiz. 

20 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye'de son 24 saatte 414 bin 312 Kovid-19 testi yapıldı, 71 bin 843 kişinin testi pozitif çıktı, 166 kişi yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Küresel salgının ulaştığı nokta ve hastalığın yayılma hızı dikkate alındığında, maske kullanımı ile sosyal mesafeye, hijyen kurallarına uyulmasının önemi daha çok artmıştır. Hatırlatma dozu aşılarının da aynı şekilde Omicron varyantına karşı önemli bir tedbir olduğu unutulmamalı" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 324
  • muratbey 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım size hakaret eden kadını nasıl tutuklandıysa sezen aksu denen ataistte dini değerlerimize hakaretten tutuklanmalı sadece onu istiyoruz
    Cevapla
  • OSA 2 yıl önce Şikayet Et
    Minik sercenin kanatlarını koparmak gerekiyor. Bir daha ucamazsin.
    Cevapla
  • zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sanatçı müsfette sine soruşturma açan yok mu bu ve bunun gibilere dersini vermek lazım..........
    Cevapla
  • rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    bakara cılar şimdi nerde, onların dili yokmu yoksa....
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam kaç kere özür diledi utanmaz. Hem o kelimenin üç değişik anlamda kullanımı var ,hatalı olsada . Ancaaak bu sezen aksu ve Kabaş rezaletinde kimse özür bile dilemedi, aksine saldırıya geçtiler.
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    sezen yani sazan ın dilini kökünden koparmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...