'Engelleniyoruz' algısına sığınan İmamoğlu'ndan hizmete gece yarısı "jiletle" operasyon

"Engelleniyoruz" iddialarıyla hizmet değil algı üreten CHP'li yönetim, Beyoğlu Belediyesinin gençlerin kütüphane olarak kullanması için restore ettiği binanın önünde yer alan reklam afişlerini gece yarısı operasyonuyla jiletle yok etti.

GİRİŞ 23.01.2022 13:14 GÜNCELLEME 23.01.2022 13:14
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Belediyesi, Hasköy Gençlik Merkezi ve Millet Kıraathanesi olarak hizmet vereceği açıklanan tarihi Esgher Sinagogu'nun restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini reklam afişleriyle duyurdu.

Haydar Ali Yıldız: Her gün engellendiğiniz yalanını söylerken gerçek işte bu

İBB'DEN HİZMETE 'JİLET' OPERASYONU

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, söz konusu hizmetin CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından gece saatlerinde jiletle kesilerek parçalandığını açıkladı.

Sosyal medyadan videolu paylaşım yapan Haydar Ali Yıldız "Her gün engellendiğiniz yalanını söylerken gerçek işte bu Ekrem imamoğlu.Tarihi bir eseri restore edip gençlerimize kütüphane hazırlıyoruz. Bu hizmetin yayınlanmasından rahatsız olup jiletle operasyona geliyorsunuz! Hizmetlerimizi engelleyeceğinizi mi zannediyorsunuz?

Haydar Ali Yıldız: İstanbul’a ve Beyoğlu’na hizmeti de jilet gibi kesen sizsiniz

Ayrıca restorasyon yapılan yerden kareler paylaşan Yıldız "İstanbul’a ve Beyoğlu’na hizmeti de jilet gibi kesen sizsiniz Beyoğlu’nda gördüğümüz tek bir hizmetiniz yok! Gece yarısında ortaya çıkan ve defalarca hizmet standlarımızı yıkan, ağaçlarımızı kaldıran zabıtalarınız hariç. Takdir aziz milletimizindir." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 147
  • Veysel CAN 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul kara teslim. İBB. Nerede . İmamoğlu şimdi ne diyecek biliyormusunuz hükümet tarafından engelleniyoruz. Genel başkanından yalan söylemeyi iyi öğrenmiş. Sen iş yap iş. Bırak ona buna iftira atmayı.
    Cevapla
  • Kayıboyu 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı showmen eko, hizmet yok show çok. Algı operasyonları da seni aklamayacak, sen ve senin ahip olduğun zihniyet yalnızca dini değerlere ve devlete hakaret, aşağılama, küfür, kabadayılıktan öte bir şey yaptığı yok. Şu karlı kış gününde iyi ki DEVLETİMİZ var, daima DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ.
    Cevapla
  • dsa13 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah eko ah yatacak yerin yok senin.beter olun oy veren istanbullu
    Cevapla
  • Saye 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi üzerine konması restorasyonun. Dikkat edin, başkasının hizmetine çökmekte iyiler.
    Cevapla
  • Muzaffer çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hizmet yapmaz yapanı da istemez . Nedenini ise aklı başında olan insan olanlar düşünür arar ,bulur .Bunu düşünüp bulabilmekte her kişiye nasip olmaz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik talebini veto edecek
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü