CHP toplantısında Sezen Aksu'nun "Şinanay" şarkısı çalındı

Şarkıcı Sezen Aksu, Hazreti Adem ile Hazreti Havva'ya hakaret ettiği şarkıyla tepkilerin odağında. CHP ise Aksu'ya sahip çıkıyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın toplantısında Sezen Aksu'nun "Şinanay" şarkısı çalındı.

GİRİŞ 23.01.2022 15:10 GÜNCELLEME 23.01.2022 15:12
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Hazreti Adem ile Hazreti Havva'ya hakaret ettiği şarkısıyla tepki çeken Sezen Aksu'ya CHP'den destek gelmeye devam ediyor. 

Birgün'de yer alan habere göre, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Buluşması'nda fonda Sezen Aksu'nun "Şinanay" şarkısı çaldı. 

Toplantıya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener çirkin sözleri savundu! Sedef Kabaş'a destek çıktılar!Kılıçdaroğlu ve Akşener çirkin sözleri savundu! Sedef Kabaş'a destek çıktılar!

Sezen Aksu’yu savunanlar bu ibretlik olay sizin için!Sezen Aksu’yu savunanlar bu ibretlik olay sizin için!

SEZEN AKSU'NUN ÇİRKİN HAKARETİ

Sezen Aksu'nun, "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında, Hazreti Adem ve Hazreti Havva hakkındaki çirkin ifadeleri sosyal medyada gündem olmuştu. "Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete" sözleriyle başlayan şarkıda, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri yer alıyor. 

KAYNAK: BİRGÜN
YORUMLAR 80
  • Son Dinsiz büken 2 yıl önce Şikayet Et
    İçeriye iki tane tam isabetli rp7 çakacaksın binanın çıkış kapısında bir kaset çalara alev alev gönlüm sana alev alev yaniyorum şarkısını koyup tam ses açıp geçip karşı kaldırımdan izliceksin haşere sürüsünün kızarışını
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Dini değerlerimizi de siyasete çevirdiniz ya yazıklar olsun size Allahın azaba gazabı laneti üzerinize olsun chpkkk
    Cevapla
  • Hain düşmanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamda CHPKK ya ve dolayısıyla KIL ıçtaroğlu ve kabaş'a uymuş karganın şarkısı
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Peygamber e yapılan saygısızlık edepsizlik,Sadece AKP nin MHP nin sorunu olmasa gerek.
    Cevapla
  • Savaşkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Keçiye çok değer verilmiş ,kendini evliya çelebi zannet miş .yazıklar olsun .yahudiden ne beklenir ki .bunlara arka çıkanlara deyimi o sanatçı müsvette sinin tasmasının tutuldu ülkeye gidin defolun .bu milletin manevi değerleri ne kimse dil uzatansa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi