İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert sözler!
İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert sözler!
GİRİŞ 30.01.2022 19:15 GÜNCELLEME 30.01.2022 19:16
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde "Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır'dan geçer" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti.

Ağıralioğlu, "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün CHP'ye yakın Halk TV'ye konuşan Ağıralioğlu, Millet İttifakı'ndaki gerilimi artıracak bir açıklamada daha bulundu.

"İKTİDAR ÜMİNİDİ KUVVETLENDİREN TARAFIZ"

İYİ Parti olmasaydı CHP'nin, AK Parti'den oy alamayacağını savunan Ağıralioğlu, "Biz farklılıklarımız yüzünden AK Parti ve MHP’den oy alabiliyor ve iktidar ümidini kuvvetlendiren tarafı temsil ediyoruz" dedi.

"BİZ OLMASAK CHP NE KADAR OY ALABİLİYOR?"

Ağıralioğlu, sözlerinin devamında "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan? 20 yıllık AK Parti galibiyet serisi bizimle bozuldu. Sağ seçmen maalesef kızınca sola oy vermiyor. Sol kızınca sağa verebiliyor. Bir büyük satranç. Herkes ve her şey devrede." diye konuştu.

YORUMLAR 77
  • Ilgaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayıkçı kavgası bu tabanı toparlamak için tiyatro
    Cevapla
  • Cahalın biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ağıralioğlu, öncelikle itiradınıza teşekkürler, Ağıralioğlu bu mantığa göre İstanbulda sağ siyasete kızan seçmen sizin sayenizde sağa mı oy verdi sola mı? Tabiiki sizin sayenizde sola oy verdi. Bu durumda siz neye hizmet etmiş oldunuz. Merak ettim.
    Cevapla
  • Ramazan acarturk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekilim ben iyi partiye oy verdim iş senin dediğin gibi olsaydı ben CHP ye oy verirdim kendine nimetten sanıyorsun sayın ağaoğlu şuanda CHP min iyi partide %1,7 oyu var ve HDP de ise 2.5 oyu var bu oy patandiyeli az oy deyil meral hanımefendi muhteşem bir insan Kemal beyde çok dürüst namuslu biri en sen ve senin gibileri meral Kemal beyin yarısı kadar edepli olun yeter bu sözüm Herkez için geçerli çünkü burada siz biz yok biz varız ssygılarımla
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET İTTİFAKI STRATEJİSİ : Millet ittifakı bu millete HDP'yi yutturamayacağını anlayınca bir taraftan CHP, "HDP agzı ile konuşup onların her istediğini kabul" havasına girerken, diğer taraftan İYİ Parti ; sanki onlardan uzak ayrı bir görüntü vererek, Babacan ve Davutoğu, Karamollaoğlu vs sağ taraftan oy alma girişimine yöneldi. Sonra Voltranı oluştururuz havasında bir strateji?? Sonunda hepsi "Bu defa hükümeti darbe ile değil muhalefetle yıkacağız, BAKIN İSTANBULU NASIL ALDIK" diyen BİDEN değirmenine su taşıyacak. Akşener'in İmamoğlunu FATİH SULTAN MEHMET'e benzetmesi, Rabbi yessir nuru görmesi boşuna değil..!!
    Cevapla
  • Cano 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türk Tarihi hep Turklerin yine kendi içindeki ayrılıkçı görüşler ile yeniden eskisini yıkıp yerine yenisini kurmakla dolayısıyla zaman kayıpları ile doludur..MHP yi bölen ve kendinin IYI olarak tanıtan parti belkide medeniyet tarihi icinde, Türkleri Tanrı ,birilerinin başına bela olsun diye husmediyordur,kimbilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'