Gece yarısı bomba gelişme: Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarına cevap verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Diyarbakır" açıklamasına verdiği tepkiyle gündeme gelen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, bu akşam üzeri ortaya atılan "yeni parti kuracağı" iddialarını yalanladı.

Gece yarısı bomba gelişme: Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarına cevap verdi
Gece yarısı bomba gelişme: Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarına cevap verdi
GİRİŞ 03.02.2022 00:32 GÜNCELLEME 03.02.2022 10:18
Bu Habere 222 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine İYİ Parti'nin önemli isimlerinden olan Yavuz Ağıralioğlu tepki göstererek, "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır!" demişti.

Kılıçdaroğlu'nun 'Diyarbakır' açıklamasına İYİ Parti'den tepkiKılıçdaroğlu'nun 'Diyarbakır' açıklamasına İYİ Parti'den tepki

İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert sözler!İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert sözler!

İSTİFA İDDİALARI DA YÜKSELMİŞTİ

Ankara kulislerinde, CHP'nin İYİ Partili isimlere randevu vermediği, hatta İYİ Partili bazı siyasetçilerin istifa edeceği konuşulmuştu.

CHP'yle ipleri geren pazarlık! İYİ Parti'de bazı isimler istifanın eşiğine geldiCHP'yle ipleri geren pazarlık! İYİ Parti'de bazı isimler istifanın eşiğine geldi

"YAVUZ AĞIRALİOĞLU YENİ PARTİ KURACAK" İDDİASI

Bu akşam da yine dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Ağıralioğlu'nun, yeni bir parti kuracağı öne sürüldü.

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek, iddiaların ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "HDP'li yaratıkların "Yavuz it" diye hakaret edip, İP'in sana sahip çıkmadığı gün istifa etmeliydin" ifadelerini kullandı.

Diriliş Postası Yazarı Nihat Nasır ise, "İddia doğruysa İslâmî cemaatleri uyarmak vazifemiz. Bu, bahse konu cemaatlerin, HDP/PKK'nın desteklediği ve başını CHP'nin çektiği ittifaka oy vermeyeceği hakikatine binaen geliştirilmiş bir strateji olabilir" dedi.

AĞIRALİOĞLU İDDİALARI YALANLADI

Konu ile alakalı gazeteci Arzu Erdoğral'a konuşan İYİ Partili siyasetçi, iddiaları yalanladı ve şunları söyledi:

"İYİ Parti'yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz.

İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil herşey algı ve iftira.

Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi."

 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA: İTİBAR SUİKASTLARINA ŞERBETLİYİZ

Yavuz Ağıralioğlu da sosyal medyadan açıklama yaptı. Ağıralioğlu iddialarla ilgili, "Sözümüzü yutkunmadan, edep ve nezaket ile söyleriz. Yalanı, iftirayı, hakareti tekzip etmek dahi zuldür. Algı operasyonlarına, itibar suikastlarına da şerbetliyiz" ifadelerini kullandı.

 
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 222
  • yine misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset üstü değerlerde vardır mesela kendisine hakaret edilmesi gibi. Gerekirse siyaseti bırakırsın o söze cevap verirsin. Yok ben ne siyaseti bırakırım ne cevap veririm dersen o söz senin siyasi fihristinde ebedi kalır.
    Cevapla
  • adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    yeni partimi kurar eski partisi ilemi yoluna devam eder ne yaparsa yapsın sadece mhp ve ak partiye yaklaşmasın ak parti ve mhp davasını satanlara kapıyı kapatmalı trenden inen bir daha bu trende yer almamalılıdır.
    Cevapla
  • Nevzat 55 2 yıl önce Şikayet Et
    Nu şahsın ülkücülük le Türk milliyetçiliği ile alakası yok! Ben şahsen inanmıyorum İp i kim kurdurttu fimansmanı kim herkes biliyor. Bu proje partinin içinde olmak hizmet etmek bu ülkeye hıyanettir. Ülkücülerin yeri MHP dir. Nokta.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İp düğüm tutmuyor çürümüş galiba
    Cevapla
  • vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın işi gücü lafazanlık. Asıl görevi de İP'e yönelik tepki gösteren milliyetçi muhafazakar seçmenin gazını almak. Söylemiyle eylemi arasındaki zıtlıktan olsa gerek rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu partisinden kovmuş ve ölene kadar da yaklaştırmamıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!