ABD Büyükelçisi Flake CHP'li Zeydan Karalar ile bir araya geldi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

ABD Büyükelçisi Flake CHP'li Zeydan Karalar ile bir araya geldi
ABD Büyükelçisi Flake CHP'li Zeydan Karalar ile bir araya geldi
GİRİŞ 04.02.2022 00:23 GÜNCELLEME 04.02.2022 00:26
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yeni göreve başlayan ABD Ankara Büyükelçisi Jeff Flake Belediye Başkanlarını ziyareti kapsamında CHP'li Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Cherly Flake ile birlikte Başkan Karalar ve eşi Nuray Karalar'ı ziyaret eden Flake, kentle ilgili bilgi aldı.

ABD Büyükelçisi Flake CHP'li Zeydan Karalar ile bir araya geldi

Başkan Karalar ve Eşi Nuray Karalar, büyükelçi ve eşine Adana kebabı ikram etti. Ziyaret Seyhan baraj gölü manzarasında çekilen anı fotoğrafıyla son buldu.

Karalar sosyal medya paylaşımında "Ülkemizdeki görevine yeni başlayan ve Adana’mızı ziyarete gelen ABD Ankara Büyükelçisi Sn. @JeffFlake ve eşi Sn. Cherly Flake’i sevgili eşim Nuray Hanım ile ağırladık." dedi.

YORUMLAR 27
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahtekarlar yine neyin peşinde?
    Cevapla
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardinallerin buluşması ve sırıtan yüzler arkasındaki hain plan ...ve dostların beraberlik gösterileri .....
    Cevapla
  • Ben deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş mide bulandırmaya başladı,şehirlerin en mahrem bilgileri belediyelerde.Nüfus yapısından,şehrin krokilerine,bağlantı yollarından askeri alanlara... Lan bir tane solcu da sormuyor ya sizin bu emperyal abd ile ne işiniz var diye...
    Cevapla
  • Ben deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fllak neden sadece CHP belediye başkanları ile görüşür.Bence savunma istemeli,vermiyorsa 'istenmeyen' ilan edilmeli.Bu CHP belediye başkanları da bu flak neden sadece bizimle görüşüyor diye sormalı. Sözüm ona sosyalist,atatürkçü, ulusalcı ,anti emperyalist CHP seçmeni de emperyalist ABD neden sadece benim seçtiğimle görüşüyor diye sormalı... Tüm seçmen de bu ABD ile CHP ne iş kotarıyor diye sormalı...Kime derseniz önce herkes kendine,sonra sözüm ona demokrat dede'ye...
    Cevapla
  • Kürşad 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde utanmadan bu ce ha pe zihniyeti kahrolsun ABD emperyalizmi falan diye slogan atardı. Maskeler düşmüş Türkiye düşmanı mihrakların yerli işbirlikçileri artık ayan beyan ortadadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi