CHP'den sonra şimdi de İYİ Parti! LGBTİ derneğini ziyaret ettiler

İYİ Parti'nin Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'ni ziyaret etti.

CHP'den sonra şimdi de İYİ Parti! LGBTİ derneğini ziyaret ettiler
CHP'den sonra şimdi de İYİ Parti! LGBTİ derneğini ziyaret ettiler
GİRİŞ 04.02.2022 20:00 GÜNCELLEME 04.02.2022 20:01
Bu Habere 397 Yorum Yapılmış

Seçimin yaklaşmasıyla bazı siyasi partiler, oy almayı hedefledikleri gruplara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Marjinal grupların da desteğini arayan partiler, özellikle LGBTİ platformlarına destek açıklamaları yapıyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan 'cinsel yönelim' afişinin ardından İYİ Parti de LGBTİ'lerin oylarını almak için harekete geçti.

GENÇLİK YAPILANMASI, LGBTİ DERNEĞİNE GİTTİ

Geçtiğimiz yıl LGBTİ'lerin İyi Parti Lideri Meral Akşener özelinde ettiği teşekkürlerin ardından partinin gençlik yapılanmaları bu yıl LGBTİ derneklerine ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti'nin Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'ni (SPoD) ziyaret etti.

LGBTİ'LERİN SİYASAL KATILIMINI KONUŞTULAR

Görüşmede LGBTİ'lerin siyasal katılımının seyrine ve siyaset arenasındaki temsillerine dair fikir alışverişleri yapıldığı aktarıldı.

SOSYAL MEDYADA DUYURULDU

Ziyarete ilişkin SPoD'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İyi Parti Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Danışma Kurulu Başdanışmanı Alp Emeç ve İyi Parti Gençlik Uluslararası İlişkiler MYK üyesi Fatih Özgüven derneğimize gelerek ziyarette bulundu.

Siyasal Katılım Koord. Zarife Akbulut ve Gönüllümüz Y. Emre Demir'in bulunduğu görüşmede, TR tarihinde LGBTİ+’ların siyasal katılımının seyri, yapılan kampanyalar ve çalışmalar, örgütlenme deneyimleri ile LGBTİ+’ların siyaset arenasındaki temsillerine ilişkin sorular yanıtlandı." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 397
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ipin idolojisini bilen varmı ftöcümü neci bunlar Milliyetçiyim diyeceksin lgbt gideceksin Chp nin elinden tutan kuruyor örek Anap Dyp Hatta Selamet ne zaman Chp yanaşdılar ya partileri dağıldı ya baraj altı kaldılar kendileri düşünsün
    Cevapla
  • Zeynel 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu dernekler hangi kanuna göre kuruluyor hani istanbul sözleşmesi kaldırılmıştı adamlar iki oy için bu sapkınlıklara göz yumuyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu denilen öğretim müsveddesinin akp ye ve bu ülkeye kazığı ne kadar iptal etsen de pas tuttu mikrop kaptı..
    Cevapla
  • Daima muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kurumun veya şahsın neye der verdiği veya kiminle dost veya yolculuk yaptığı o kurum veya şahsın karakterini önceliğini ortaya koyar şimdi bu şahıs ve kurumların yol arkadaşlarına bir göz atalım tr 705 kodlu sezgin tanrıkulu pkk teröristlerinin uzantısı hdp gizli kapaklı görüşen ibb başkanı yanında lgbt denen karışıklar ermen soykırımı var diyen kaftancıoğlu bu saydıklarım çok azları varın gerisini siz değerlendirin atalarımız ne demiş bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim şimdi soru kim bunlar
    Cevapla
  • Aman dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu proje Türk milletinin her kademedeki insanın özellikle maneviyatını çooook büyük bir yıkım saldırısının. Bu belayı yaşamış olan ve şu anda bu belayı satmak insanlarını tekrar geri döndürmek için kiliselerin medet ummak için sürekli papazlar istişare içinde yardım istemektedirler. Kendi milletinin bitiş sebebi olan bu durumu kullanarak Türk gençliğinin maneviyatını yok etmek istemektedirler. Bu projenin başındada Turkiyede İmamoğlu ve yandaşları bulunmaktadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki zanlının ifadesi belli oldu
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu!