Mustafa Sarıgül: Muhalefet ofsayta düştü

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, muhalefetin ofsayta düştüğünü belirterek, "Daha seçime bir buçuk yıl varken kimin kaç koltuk alacağını hesaplamak ofsayta düşmektir" dedi.

Mustafa Sarıgül: Muhalefet ofsayta düştü
Mustafa Sarıgül: Muhalefet ofsayta düştü
GİRİŞ 19.02.2022 16:34 GÜNCELLEME 19.02.2022 16:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Partisinin il başkanlığı açılışı ile çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay'a gelen Sarıgül, il teşkilatı açılış töreninin ardından yaptığı değerlendirmede, muhalefet partilerinin kim nereye seçilecek, kim hangi koltuğa oturacaktan ziyade Türkiye’nin sorunlarını konuşması gerektiğini ifade etti.

"MUHALEFET OFSAYTA DÜŞTÜ"

Masa ve oturma düzeni gibi tartışmalarla muhalefet partilerinin ofsayta düştüklerini belirten Sarıgül, ”Türkiye geçtiğimiz bir buçuk yılda kim kimle ittifak yapacak, kim başkan olacak onu konuştu. Daha seçimlere bir buçuk yıl var gene bunu konuşuyorlar ve bunu konuşarak gündemi değiştiriyorlar. Şuan muhalefet partilerinin yapması gereken kim nereye seçilecek, kim hangi koltuğa oturacaktan ziyade Türkiye’nin sorunlarını konuşması gerekiyor. Âmâ muhalefet partileri oturmuşlar yarın kim nereye seçilecek kim bakan olacak kimin kaç tane koltuğu olacak, kim cumhurbaşkanı olacak bunları konuyor ama bunlara daha erken” dedi.

Mustafa Sarıgül, açılışın ardından, esnafları ve Şehit Aileleri Derneği'ni de ziyaret etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • _*(1453)*_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bari sende git 3 koltuk kap bu fırsatı kaçırma yoksa açıkta kalacaksın
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarı gül nasıl davranacak görücez bu CHP hdp pkk Baglantıları na ne diyecek çıkar için görmedim DUYMA DİM. Diyenlere benzemez İNŞALAH AMİN
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    sarıgül eleştirme yazık sende katılacaksın?
    Cevapla
  • Brl 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklı kardeşimiz Sarıgül,ayaklar baş olunca böyle oluyor 1ler 2 ler devlet yönettiğini zannediyor, aç tavuklar kendini darı anbarında görüyorlar ,birde demokrasi yok diyorlar,bunu avrupada yapsalar gün ışığını göremezler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı