Fikri Sağlar'dan ibretlik U dönüşü! Ne işimiz var diyordu, şimdi "neden sessiz" diyor

Ukrayna konusundaki açıklamaları görmezden gelen CHP'li eski vekil Fikri Sağlar, iktidarı hedef alarak, "Türkiye neden sessiz" dedi. Sağlar daha önce de Türkiye'nin dış politikasını, "Afganistan'da ne işimiz var" diye eleştirmişti.

Fikri Sağlar'dan ibretlik U dönüşü! Ne işimiz var diyordu, şimdi "neden sessiz" diyor
Fikri Sağlar'dan ibretlik U dönüşü! Ne işimiz var diyordu, şimdi "neden sessiz" diyor
GİRİŞ 23.02.2022 14:10 GÜNCELLEME 23.02.2022 14:10
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair kararnameyi imzalamış ve Rus ordusuna bölgeye konuşlanma emri vermişti.

Tüm dünyanın tepkisini çeken karara ilişkin, Dışişleri Bakanlığı da, "Rusya’nın Donetsk ve Luhansk Cumhuriyetleri’ni tanıma kararını kabul edilmez buluyoruz ve reddediyoruz" açıklamasını yapmıştı. Konuya ilişkin bir açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmiş, "Biz Rusya’nın kararının kabul edilmez olarak değerlendiriyoruz" demişti.

Bunlarla birlikte, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelensky de desteklerinden dolayı Erdoğan'a teşekkür etmiş ve Almanya, Ukrayna ve Türkiye olarak görüşeceklerini açıklamıştı.

Erdoğan Afrika gezisini erken bitirdi: Bu sabah Türkiye'ye döndüErdoğan Afrika gezisini erken bitirdi: Bu sabah Türkiye'ye döndü

Erdoğan'ın Ukrayna kararı sonrası ABD'li isimden açıklama geldi!Erdoğan'ın Ukrayna kararı sonrası ABD'li isimden açıklama geldi!

Rusya'nın kararı sonrası Zelensky'den Türkiye açıklaması: Erdoğan'a teşekkür ederimRusya'nın kararı sonrası Zelensky'den Türkiye açıklaması: Erdoğan'a teşekkür ederim

FİKRİ SAĞLAR: TÜRKİYE NEDEN SESSİZ?

CHP Eski Milletvekili ve Eski Devlet Bakanı Fikri Sağlar, Türkiye'den yapılan açıklamaları görmeyerek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hükümeti hedef aldı. Sağlar, Türkiye'yi Ukrayna krizine karşı "sessiz kalmakla" suçladı.

DAHA ÖNCE DE "NE İŞİMİZ VAR?" DEMİŞTİ

Aynı Fikri Sağlar, geçtiğimiz yıllarda, Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarını ve askeri destek sağladığı ülkelerdeki dış politikasını hedef alarak "Suriye'de, Afganistan'da başka ülkelerde ne işimiz var?" demişti.

YORUMLAR 194
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar sadece halk tv yi izliyorlar cumhurbaskaninin faaliyetleri ve konusmalari ni asla dinlemiyorlar kanal degistiriyorlar onun icin hukumetin aldigi hicbir karardan haberleri olmuyor baslarini kuma gomen deve kuslari onlar
    Cevapla
  • Ercan 34 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım Rusya ya savaşmı ilan edelim yahu alkol den beyin hücreleri ölmüş haberi yok
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu chp lilerin büyük çoğunluğu FIRILDAK. 5 dakika önce söylediklerini 5 dakika sonra inkar ederler. Liderleri bay kemal ayan beyan ortada . gerisi nasıl olsun ki
    Cevapla
  • Çankırı lı 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi gayet normal. Bunda şaşılacak bir şey yok ki. Adamlar içe içe içe balık hafızalı olmuşlar. düşünecek mukayese edecek beyin hücreleri artık iş yapamıyor. Ne yapsınlar. Onlar da işte böyle yorum yapmadılar demesinler diye taraftarlarına şerbet veriyorlar akılları erdiğince.
    Cevapla
  • Yaşar Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların beynini içtikleri rakı her gün bir ayrı tarafa itiyor yine biraz fazla kaçırmışlar herhalde
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz neden sessiz diyorsanız, bizim ağzımızı açmamız lazım, siz beyaza kara dersiniz, millet menfaatinin tersini söylersiniz,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?