CHP'den Antalya'da "seçime hazırlık" kampı

Seçime hazırlıklarını sürdüren CHP, 24-25 Mart'ta Antalya'da kampa girecek. Kampın sloganı "İktidara Hazırız" olarak belirlendi.

CHP'den Antalya'da "seçime hazırlık" kampı
CHP'den Antalya'da "seçime hazırlık" kampı
GİRİŞ 12.03.2022 12:51 GÜNCELLEME 12.03.2022 12:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP, 24-25 Mart'ta "İktidara Hazırız" sloganıyla Antalya'da tüm örgütün katılımı ile kampa girecek.

Alınan bilgiye göre, seçime dönük çalışmalarını sürdüren CHP, 24-25 Mart'ta Antalya'da kamp yapacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki kampın sloganı ise "İktidara Hazırız" şeklinde belirlendi. "Büyük Örgüt Buluşması" adını taşıyacak kampa milletvekilleri hariç, PM üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun sunuş konuşmasıyla başlayacak kampta, ilk olarak örgütün soruları ve çözüm yöntemleri ele alınacak. Örgüt temsilcileri, alandaki çalışmalarının yanı sıra seçime yönelik üye ve sandık bazlı çalışmaları hakkında bilgi de sunacaklar.

Sandık ve seçim güvenliği, sandık görevlilerinin eğitimi, sandık tutanaklarının temini gibi konuların da ele alınacağı kampta, seçmene ulaşmada izlenecek yöntemler de masaya yatırılacak.

Doğu Masası başta olmak üzere, CHP'nin bölgelerde yürüttüğü üye kaydı çalışmalarının da görüşüleceği kampta, özellikle milletvekili çıkarılamayan illerdeki son durum da değerlendirilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani kemal beyi antalya formuna almadıkar diyordunuz yalan hatta milletin olmayan vekilleride orada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi