Önder Sav, saygısızlığını böyle savundu

Hacca gitmek isteyen partiliye 'Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz' diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav kendini savundu: Kameraları fark etmedim!

Önder Sav, saygısızlığını böyle savundu
Önder Sav, saygısızlığını böyle savundu
GİRİŞ 19.05.2008 17:00 GÜNCELLEME 20.06.2018 12:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sav'dan garip savunma: Kamerayı fark etmedim! Hac ibadeti için söylediği sözleri bakın nasıl savundu...

Hacca gitmek isteyen partiliye 'Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz' diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav kendini savundu: Kendisine takıldım sadece. Orada kamera olduğunu da fark etmedim.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, olayın aslının Önder Sav'a sorulması ve kendisine bilgi verilmesi talimatı verdi. Sav ise 'Mustafa İnal'ı çok uzun yıllardır tanıyorum. Kendisine takıldım sadece. Ben ne diyeceğimi ne dediğimi bilmez miyim? Orada kamera olduğunu da fark etmedim' açıklaması yaptı.

Genel merkezden, görüşme sırasında televizyon kamerası bulunmadığı, çekimin cep telefonu ile yapılmış ve sızdırılmış olabileceği belirtildi. Olayın 'espri' mahiyetinde olduğu Baykal'a iletilirken, CHP lideri ‘dikkatli olun’ uyarısında bulundu.

BUGÜN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER HABERLER

 

BBP: Sav sen Müslüman değil misin
Hz. Peygamberle alay ederek büyük bir skandala imza atan CHP’li Sav'a tepkiler sürüyor. Sav’a sert tepki gösteren BBP, Baykal'a, 'Samimiysen Sav'ı görevden al' çağrısını yaptı.
------------------------------------------------------------------------------------------
O CHP'li Önder Sav'ı savundu
CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la hacca gitme diyaloğu kameralara yansıyan 80 yaşındaki partili Mustafa Ünal, muhatabını savundu. Ünal'a göre, 'Önder Sav yanlış anlaşıldı'

 

Baykal'a köşeden Önder Sav çağrısı
Nasuhi Güngör, bir süre önce İmam Ebu Yusuf’tan fetvalar veren Deniz Baykal'ı Peygambere hakaret eden partinin ikinci adamına haddini bildirmek için göreve çağırdı. Güngör, neyi not edecek?

 

İçimizdeki Danimarkalı; Önder Sav!
Bir partilinin hacca gitme arzusuna alaycı bir üslupla, 'Boş ver, Araplara para kaptırma' diye karşılık veren CHP'li Sav’ı partisinin vekilleri korurken, Sarıgül karikatür krizini hatırlattı...

 

Ahmet Hakan'dan, Sav'a hatırlatma
Hacca gitmek için yardım isteyen bir partiliye verdiği cevapla Hz. Peygamberle alay eden CHP'li Önder Sav'a tepki gösteren Ahmet Hakan, CHP'nin din de bizim afişini hatırlattı...

 

Sarıgül: İnanca saygısızlık halka saygısızlıktır
Mustafa Sarıgül, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın basına yansıyan hacla ilgili sözlerine ilişkin, "İnançlara saygısızlık halka saygısızlıktır. CHP'nin oylarının neden yükselmediği, giderek azaldığı Önder Sav'ın sözlerine bakıldığında ortadadır" dedi..

 

CHP'li Sav Peygamberle alay etti
CHP Denizli İl Başkanı'nın Paygambere yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav da Hz. Muhammed'e (sav) ve hac ibadetine çok alaycı bir yaklaşımda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 29
  • HAMDİ SÜRÜCÜ 15 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlü. Kamera olduğunu bilseydi böyle konuşmayacaktı. Yani içinden geçeni değil kojöktürün gerektirdiğini söyleyecekti.Kamerayı fark etmeyince içindekini söyledi.Kamera olunca başka, olmayınca başka konuş. Vay takiyeci vayyy.
    Cevapla
  • arifylmz 15 yıl önce Şikayet Et
    Uyarı!. Böyle adamlara yorum yaparken lütfen saygı kelimeleri kullanmayın.Sayın v.b. böyleleri bizim ortak değerlerimize ve bizim halkımıza saygılı olmuyo ve herkesin içinde alay ediyo.HERKESE HAK ATTİĞİ GİBİ DAVRANMALIYIZ...
    Cevapla
  • muhammed yalcin 15 yıl önce Şikayet Et
    s.a. chp nin islamla hiç bir bagdaslıgı yokki peygamberede hakaret ederler Allahada bunların zihnitinde inancsızlık var bunlar ismet inönü yandaşları atatürk değerli insandı atatürkü zehirleten de ismet inönüydü
    Cevapla
  • Eyüp Selahattin DOĞAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun SAW a. Saww mış vatandaşı gerçek yüzünüde göstermiş herkes böyle çıkıp ne olduğunu aleni millete teşhir edemiyor bu nedenle saw efendiye helal olsun lideride çıksın içinin dışıyla aynı olup olmadığını söylesinde görelim laik baykal efendiden.
    Cevapla
  • MURAT SOY 15 yıl önce Şikayet Et
    VAYBEEE KAMERANIN OLMADIĞI YERLERDE NELER KONUŞUYORLAR KİM BİLİR . chpye gönül vermiş kardeşlerim. bu yazıları iyi okuyun kafanıza kazıyın malum çok çabuk unutan bir milletiz gelecekte chp zihniyetini savunan her haber7 yorumcusunun karşısına çıkacak şundan emin olun ki bu chp zihniyeti ne unutulacak nede unutturulacak SLMLR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır