Karamollaoğlu: Seçimlerde patlama yapacağız, CHP peşimize takıldı

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu seçimlerde bir patlama yapacaklarını söyleyerek, "Özgür ağırlığınız fazla' deniyor. Bu özgül ağırlığı sandığa yansıtmakla mükellefiz" dedi. Karamollaoğlu ayrıca, CHP'nin peşlerine takıldıklarını belirtti.

Karamollaoğlu: Seçimlerde patlama yapacağız, CHP peşimize takıldı
Karamollaoğlu: Seçimlerde patlama yapacağız, CHP peşimize takıldı
GİRİŞ 24.03.2022 19:17 GÜNCELLEME 24.03.2022 19:17
Bu Habere 461 Yorum Yapılmış

Çeşitli ziyaretler için Antalya'ya gelen SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilk olarak Antalya Gönüllüleri Platformu'nun toplantısına katıldı. Karamollaoğlu, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. Karamollaoğlu ve Böcek, geçirdikleri Kovid-19 hastalığı nedeniyle birbirlerine şifa diledi. Karamollaoğlu, "Antalya'da bulunmak bizim için de önemli. Her taraf kışken burası yaz, hem turizm hem tarımın başkenti" diyerek, Başkan Böcek'e teşekkür etti.

Karamollaoğlu, ziyaret sonrası Kazım Özalp Caddesi'nde partisinin lokma dağıtımına da katıldı. Cadde boyunca esnafı da ziyaret eden Karamollaoğlu, çocuklarla ve turistlerle fotoğraf çektirdi. Karamollaoğlu, öğle namazının ardından partisinin Antalya İl Başkanlığı'nda gazetecilere konuştu. 

Kılıçdaroğlu'ndan Millet İttifakı yorumu: Altımız da birbirimize benziyoruzKılıçdaroğlu'ndan Millet İttifakı yorumu: Altımız da birbirimize benziyoruz

Karamollaoğlu 'neden masada olduklarını' açıkladıKaramollaoğlu "neden masada olduklarını" açıkladı

'BİZE KARŞI TEVECCÜH VAR'

Antalya'da partisinin seçime hazırlık temposundan memnuniyet duyduğunu belirten  Karamollaoğlu, "Seçime kadar bu tempomuzu yükselterek, devam etme kararındayız. Seçimde en iyi neticeyi almak için çalışıyoruz. Türkiye nezdinde Allah razı olsun, bize karşı bir teveccüh var, itibar var. 'Özgül ağırlığınız fazla' deniyor. Biz de diyoruz ki; şimdi bu özgül ağırlığı sandığa yansıtmakla mükellefiz. Sandığa bu yansımadığı müddetçe, bizim için sadece bir temenniden, hoş sedadan ileriye gitmez. Bunun için bütün gayretimizle ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi.

'ONLAR BİZİM PEŞİMİZE TAKILDI'

Karamollaoğlu, "Saadet Partisi, CHP'nin peşine takıldı" eleştirileriyle ilgili olarak da "Bazen bize şöyle diyorlar; 'Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin peşine takıldınız gidiyorsunuz'. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar" ifadelerini kullandı.

'DAYANIŞMANIN TABANI ÇÜRÜTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR'

Partiler arasında bir dayanışma olduğuna da vurgu yapan Karamollaoğlu "Yeni seçim kanunuyla bu dayanışmanın tabanı çürütülmeye çalışılıyor. Ama biz temelde bugünkü sistemin yanlış olduğu kanaatindeyiz. Bugünkü başkanlık sistemi değişecek ki; Türkiye'de meseleler vatandaşın önünde tartışılabilsin, herkesin ittifak edeceği çözümler bulunabilsin. Derdimiz bu. İnşallah önümüzdeki seçimlerde sizlerin de gayretleriyle en güzel neticeleri alacağımızı ümit ediyorum. Bir patlama yapacağız, bir değişiklik meydana gelecek, bunu da inşallah hep birlikte müşahede edeceğiz diye ümit ediyorum" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 461
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri bu zata birseylermi iciriyor
    Cevapla
  • Ersan çebi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok sayın karamolla, hepiniz ABD başkanı Biden'in peşine takıldınız.
    Cevapla
  • yaylacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ethem Sancak'a sormak bence en doğrusu
    Cevapla
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    kim yaziyo bunlarin komik konusmalarini altisida ayrı komedi
    Cevapla
  • Ula temal 2 yıl önce Şikayet Et
    Partinixi kapatan Erbakanı nitelikli dolandırıcı diye mahkum edip tarihe geçiren ve chp milletvekili olan vural savaşın partisi ile iş tutan zavallı temal reyus.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpkklılar kızmaz böyle laflara,kızamaz, çünkü erdoğandan kurtulmak için,kafirlerle bile iş tutuyorlar,köprüyü geçene kadar bunlara tamam diyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi