Karamollaoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Karamollaoğlu, havalimanına kadar gelip kendisini karşıladığı için Böcek'e teşekkür etti.

Karamollaoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret
Karamollaoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret
GİRİŞ 25.03.2022 11:54 GÜNCELLEME 25.03.2022 11:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Antalya'ya gelen Karamollaoğlu, Büyükşehir Belediyesi girişinde Başkan Böcek tarafından karşılandı.

Karamollaoğlu: Seçimlerde patlama yapacağız, CHP peşimize takıldıKaramollaoğlu: Seçimlerde patlama yapacağız, CHP peşimize takıldı

BÖCEK'E "KARŞILAMA" TEŞEKKÜRÜ

Ziyaret anı defterini imzalayan Karamollaoğlu, makama geçerek Böcek ile bir süre sohbet etti. Başkan Böcek'in sağlığına tam anlamıyla kavuşmuş olmasından mutluluk duyduğunu anlatan Karamollaoğlu, havalimanına kadar gelip kendisini karşıladığı için Böcek'e teşekkür etti.

Antalya'da farklı ilçelerde de olsa Böcek'in beş dönem belediye başkanlığı yapmasının büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, "Sağlınıza kavuştuğunuz için mutluyum, sürekli dua etmiştik. Kovid-19 acayip bir hastalık, ben de atlattım." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek de ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, tarım ve turizm kenti Antalya'da çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Basına kapalı devam eden görüşmenin ardından Karamollaoğlu, Kazım Özalp Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlara lokma dağıttı.

Burada turistlerle de fotoğraf çektiren Karamollaoğlu, vatandaşları selamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel Karamollaoğlu çok tecrübeli bir siyasetçi Saadet partisini CHP İyi parti Deva Demokrat ve gelecek partilerinin uydusu haline getirdi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgür özel ile fikirleriniz çok örtüşüyordur demi. KK ile de devlet yönetiminiz örtüşüyor. Bak adam faizi indrecem diye nelere katlanıyor. Sizce erbakan hanginin yanında dururdu. Açıkça şu soruya cevap verin.
    Cevapla
  • yine misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    tabanları birbirine zıt olan iki patinin tavanda böyle sahte davranışları gülünç
    Cevapla
  • benden söylemesi 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepisi renksiz renksiz..
    Cevapla
  • tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi de saadetli oldu böcek akıl fikir versin
    Cevapla
  • Vatandaş 1299 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu kadar doğrucusunuz sayın saadetliler emin olun tarafsız olup kendi fikirlerinizi ayan beyan halka anlatsanız, kendinizi izah etseniz daha fazla saygı görürsünüz.. CHP ye muhalif olarak kurulup onlar ile iş tutmak nedir, peki CHP meşhur madımak olayının sorumlusudur deyip salladıkları parti lideri ile sarmaş dolaş.. Hiç samimi değilsiniz ve bu yüzden halk size itibar etmiyor ve kalifiye olmadığınız içinde yine Reis başkan olacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!