Canan Kaftancıoğlu'nun terörist sevici paylaşımları unutulmadı

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kararı sonrası akıllara Kaftancıoğlu'nun teröristlere verdiği destek paylaşımları ve sözde Ermeni soykırımını tanıdığı ve Gezi Parkı olayları esnasında devlete "Katil" dediği geldi.

GİRİŞ 12.05.2022 20:56 GÜNCELLEME 12.05.2022 21:37
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak 6 Eylül 2019'da mahkumiyetine karar verilen davanın temyiz incelemesini tamamladı.

Daire, Kaftancıoğlu'na "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret"ten verilen 1 yıl 6 ay 20 gün ile "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak"tan verilen 1 yıl 8 ay hapis cezalarını kanunda öngörülen suç tiplerine uyduğu gerekçesiyle onadı. Kaftancıoğlu'na, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan verilen 2 yıl 4 ay hapis cezası ise 1 yıl 9 ay olarak düzeltilerek onandı.

KAFTANCIOĞLU'NUN SKANDAL PAYLAŞIMLARI HATIRLATILDI

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun PKK kurucusu terörist Sakine Cansız'a, "'İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder' demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti" sözleriyle destek vermişti. 

Marksist Leninist Komünist Parti sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak'a destek mesajları yayımlayan Kaftancıoğlu'nun "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!" paylaşımı hatırlatıldı.

 

DHKP-C'Lİ TERÖRİSTİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, DHKP-C’nin talimatıyla ölüm orucuna girmesinin ardından hayatını kaybeden DHKP-C'li terörist Ebru Timtik’in İstanbul Barosu önündeki anma törenine katılmıştı. Kaftancıoğlu, Timtik için taziye konuşması da yapmıştı. 

KAFTANCIOĞLU DEVLETE "KATİL" DEMİŞTİ

Kaftancıoğlu, Gezi Parkı olayları sırasında Berkin Elvan'ın yaralanıp hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin yaptığı paylaşımda, "Devlet katil değil, seri katil" sözleri büyük tepki toplamıştı. 

"ERMENİLERE SOYKIRIM YAPILDI"

Kaftancıoğlu'nun 24 Nisan 2012 yılında yaptığı bir paylaşımda da sözde Ermeni soykırımını tanıdığı ve "Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz 19.15'te Taksim'de" dediği ortaya çıktı.

 

KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİLER ART ARDA

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 180
  • F.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükumetin yaptığı yanlışlardan biri de bu. Teröristler idam edilmesi gerekirken mecliste bu milletin ekmeğini yiyor.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının suratını görünce tansiyonum, şekerim 1500 oluyor.Allah bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • real 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenilere soykırım yapıldı diyen Hilal Kaplan Trt yönetim kurulunda değil mi? Neden el üstünde tutuluyor? Bu çifte standar değil mi? Ak partinin yanındaysan ne söylediğinin önemi yok.Muteberdir. Fakat muhalifsen devlet düşmanısın? Ayıp değil mi?
    Cevapla
  • şirret kadın 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın çok şirret bir kadın.
    Cevapla
  • İmam43 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey chp liler,siz ne biçim Atatürkcüsünüz,bunları nasıl görmezden geliyorsunuz,niye kafalarınızı devekuşu gibi kuma gömüyorsunuz.Kadın resmen tc düşmanı,devlet düşmanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar