Bülent Arınç, hükümeti yine hedef tahtasına koydu! AK Partilileri kızdıracak paylaşım

En son, devlete "katil" diyen CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na verdiği destekle büyük tepki çeken eski TBMM Başkanı Bülent Arınç yaptığı yeni açıklamalarında yine muhalefetin ideolojik söylemleriyle hükümeti hedef aldı.

Bülent Arınç, hükümeti yine hedef tahtasına koydu!  AK Partilileri kızdıracak paylaşım
Bülent Arınç, hükümeti yine hedef tahtasına koydu! AK Partilileri kızdıracak paylaşım
GİRİŞ 19.05.2022 17:33 GÜNCELLEME 19.05.2022 17:41
Bu Habere 427 Yorum Yapılmış

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, bu kez 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında paylaştığı mesajlarda Türkiye'de gençlerin adalete ve kamu kurumlarına artık güvenmediğini; ayrıca ifade özgürlüklerinin olmadığını iddia etti. 

"GENÇLERİN GELECEĞE GÜVENLE BAKAMAMASININ EN TEMEL NEDENİ İŞSİZLİK"

Arınç, gençlerin adalet ve kamu kurumlarına güvenini kaybettiğini belirterek, "Gençlerin hem bugüne hem de geleceğe güvenle bakamamasının ardında yatan en temel neden işsizliktir" ifadelerini kullandı. 

Kutlu istiklâl yürüyüşümüzün ilk adımının atıldığı bu aziz günde Millî Mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutluyorum.

Arınç'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şöyle: 

"Kutlu istiklâl yürüyüşümüzün ilk adımının atıldığı bu aziz günde Millî Mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutluyorum. Bu kıymetli günün gençlere armağan edilmiş olması hasebiyle gençlerimiz hakkında birkaç konuya değinmek istiyorum. Son dönemde görüştüğüm birçok gencimizin benzer kaygılardan muzdarip olduğunu fark ettim. 

"TÜRKİYE GENÇLERİN KAYGILARINI GİDERMEK İÇİN POLİTİKALAR ÜRETMELİDİR"

Adalete güvenlerinin sarsıldığını, kendilerini devlet nezdinde eşit yurttaş olarak göremediklerini ve dolayısıyla geleceğe karamsar bir şekilde baktıklarını gözlemledim. Gençlerin hem bugüne hem de geleceğe güvenle bakamamasının ardında yatan en temel neden işsizliktir. Türkiye, evlatlarına gelecekte kavuşacakları muhtemel bir refah vaat etmeyi terk etmeli ve ivedilikle gençlerin kaygılarını gidermek için politikalar üretmelidir.

Bülent Arınç şaşırtmadı! Yine muhalefetin yanında saf tuttu!Bülent Arınç şaşırtmadı! Yine muhalefetin yanında saf tuttu!

Bülent Arınç: AK Parti olarak yine yapacağız!Bülent Arınç: AK Parti olarak yine yapacağız!

"BEYİN GÖÇÜNÜN ÖNÜNE GEÇECEK DESTEKLER HAYATA GEÇİRİLMELİ"

Dünyanın küreselleşerek küçüldüğü ve her an her yerden haberdar olabildiğimiz bu dönemde gençlerimiz farklı coğrafyalarda yaşayan çağdaşlarının sahip olduğu her imkâna kolaylıkla erişebilmelidir. Kamu kurumlarının sınav ve mülakatlarına dolayısıyla devlet kurumlarına ve siyaset mekanizmasına güven yeniden tesis edilmelidir. Beyin göçünün önüne geçecek girişimci ve akademik destekler hayata geçirilmelidir.

"HİÇBİR GENCİMİZ DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİĞİ İÇİN KAYGI DUYMAMALI"

Hepsinden önemlisi gençlerimizin fikirlerini özgürce ifade edebilecekleri bir iklim yaratılmalıdır. Hiçbir gencimiz düşüncelerini dile getirdiği için kaygı duymamalı, endişe gütmemelidir. Bu ortamı tesis etmek bizlerin ülkemizi müreffeh bir medeniyet seviyesine eriştirmede en büyük dayanağımız olan gençlerimize borcumuzdur."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 427
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    6'lı masa aday bulamayınca Arınç'ı felan aday göstermesin birde....bakın o zaman şenliğe :)))))) ekmek için ekmeleddin den sonra arınç hiç fena gitmezdi hani..
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan.
    Cevapla
  • Aliya 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanın alacası dışında insanın alacası içinde.
    Cevapla
  • Benli Taci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem müslüman aynı delikten iki kere sokulmaz diyeceksin hemde arınçı mkyk üyesi yapacaksın.kırdığı yumurta kırkı geçti.
    Cevapla
  • seyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    bu alçağı haber yapmasanız inanın midemi bulandırıyor beraber çok çalıştık bu kadar çapsız davasına ihanet edeceğini hiç düşünmemiştim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler