Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kaçmanın kitabını yazdı

Kılıçdaroğlu'nun "kaçacaklar" iddiasıyla ilgili konuşan Bakan Kurum, CHP liderinin kaçmanın kitabını yazdığını belirterek, "15 Temmuz’da kimlerin kaçtığını bu aziz millet çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kaçmanın kitabını yazdı
Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kaçmanın kitabını yazdı
GİRİŞ 25.05.2022 17:19 GÜNCELLEME 25.05.2022 17:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamalarına tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu'nun "kaçmanın kitabını yazdığını" belirten Kurum, "15 Temmuz’da kimlerin kaçtığını bu aziz millet çok iyi biliyor" dedi. 

Bakan Kurum, muhalefetin "yeşil ceket" söylemiyle ilgili ise, "İstanbul’un ihtiyacı yeşil alan. Havalimanına yeşil alan yapacağım’ diyen de sensin, ertesi gün ‘millet bahçesi projesi vatana ihanettir, yıkacağız!’ diyen de sensin. Hakikaten söyleyin bize, sizin kaç ceketiniz var?” ifadelerini kullandı.

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tek kelimelik yanıt: YalancıSoylu'dan Kılıçdaroğlu'na tek kelimelik yanıt: Yalancı

Vatandaştan Kılıçdaroğlu'na tepki: Burası Kandil değil yanlış gelmişsin!Vatandaştan Kılıçdaroğlu'na tepki: Burası Kandil değil yanlış gelmişsin!

Cüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası çileden çıkltıCüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası çileden çıkltı

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ebslemeleir ikide bir elçilerden birifng alalar agnalılar giibi bir uçağın tekerlek boşluğunda yer bulurlar mı bişlmiyorum. .
    Cevapla
  • acı gercek 1 yıl önce Şikayet Et
    2023e az kaldı kimin kacakağı görülür
    Cevapla
  • vatandaş sevgi 1 yıl önce Şikayet Et
    ee ne yapsın zavallı kılıçtaroğlu... bi fetö emrediyor konuşuyor, bi biden emrediyor konuşuyor, bi pkk emrediyor...adam bunadı...
    Cevapla
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet şahidim kendisi kaçmanın masterini yapmıştır. Ben bile tankların arasından böyle sıvışamam. Yahu nedir bu kaçma işi ,rahmetli Özala da yıllarca ,kaçacak uçağı hazır beklişyor dediler. Şimdi de Reise diyorlar. OLUM BİZİM BAŞKA VATANIMIZ YOK KAÇACAK, AMA SİZDE ÇOK ,ABD, AVRUPA, İNGİLTERE,KANADA. Bİ DOLU . Ayrıca yurt dışı sizin kaçaklarınızla dolu, kimin kaçtığı belli oluyor. İtin bir sürü sahibi oluyor maalesef ama bize kimse sahip te çıkmaz.
    Cevapla
  • gürsel oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    hem kaçar hem kaçacak der ne diyelim siyasetci bu birde chp
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler