Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tek kelimelik yanıt: Yalancı

İçişleri Bakanı Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamalarına tek kelimelik yanıt verdi. Soylu sosyal medyadaki paylaşımında, "Yalancı" ifadesine yer verdi.

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tek kelimelik yanıt: Yalancı
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tek kelimelik yanıt: Yalancı
GİRİŞ 25.05.2022 16:55 GÜNCELLEME 25.05.2022 17:02
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin bir kaçış planının olduğunu iddia ederek tepki çeken açıklamalarda bulundu. Akşam saat 22'de bir video paylaşacağını duyuran Kılıçdaroğlu, sözünü ettiği videoyu paylaşarak bürokratları tehdit etti.

"SİYASİ AKLIN VARSA KONUŞ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakın çevresine ilişkin iddialarını sürdüren Kılıçdaroğlu, tepki çeken açıklamalarını sürdürdü. Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki üstüne geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun söz konusu paylaşımının ardından şu açıklamayı yaptı:

"Yanıldığı konuların haddi hesabı yok. En dikkat çekici husus ise Cumhurbaşkanını açık bir şekilde tehdit etmek. Hani belge açıklayacaktı? Devletin kurumlarını işlevsiz hale getirmek istiyor. Aile kavramına ve Cumhurbaşkanlığına saygıdan kaçmaktadır. Vesayetin iradesi altında olduğunu bir keza daha ortaya koydu. Siyasi aklın varsa konuş bak biz sana nasıl cevaplar veriyoruz."

Cüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası çileden çıkltıCüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası çileden çıkltı

Kılıçdaroğlu'na kötü haber: Başkan Erdoğan harekete geçiyor!Kılıçdaroğlu'na kötü haber: Başkan Erdoğan harekete geçiyor!

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına çok sert tepkiAK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına çok sert tepki

"KİMİN KAÇTIĞINI MİLLET BİLİYOR"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise "15 Temmuz gecesi nereye kimin kaçtığını da bu millet biliyor. Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun kaçmayı çok iyi bildiğinin de farkındayız. 'Kaçacaklar' diyerek ortaya koyduğu tehdit tamamıyla gerçeği saptırmaktır." açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kılıçdaroğlu'nun iddialarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşan Soylu, tepkisini tek kelimeyle gösterdi. Bakan Soylu, paylaşımına 'Yalancı' notunu düştü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kontrolsüz Yalancı...
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    (Yalancı Kılıçdaroğlu ) çok yakıştı bu isim hep böyle anacam kendisini bu yalancının hiç doğru sözü oldumu onu merak ettim şimdi?
    Cevapla
  • Aliağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insana yalancılık bukadarmi yakis
    Cevapla
  • HALİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Tıpkı 15 temmuz öncesi !Erdoğan kaçacak yaygarası koparmıştı .Ardından 15 temmuz darbe girişimi! Dikkatli olmak lazım;aynı yaygarayı şimdi tekrar dillendiriyor.Kılıçdaroğlu şunu iyi bilmelidir;Neye ve hangi mahvillere dayanarak bu söylemi dillendiriyorsa,O mahvillere pekde güvenmesin! Dikkat etsin ve bu Milletten ve Türkiyeden kaçan kendisi olmasın.Yalan ve iftiralarla politika yapan bir kişiliğin bu ülkeye verecek hiç bir şeyi olamaz.Zaten vicdan sahibi her vatandaş Kılıçdaroğlunun katıksız bir yalancı ve müfteri olduğunu biliyor.Yalancıdan devlet adamı olmaz!Kılıçdaroğlu mahkeme tesçilli bir müfteridir,bir yalancıdır.
    Cevapla
  • Sesekalı 1 yıl önce Şikayet Et
    SSK dönemindeki zihniyeti devam ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!