Lüks otel odasını unutan Kılıçdaroğlu, yine kendini öve öve bitiremedi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konya'da vatandaşlara seslenerek, "Ben sizden birisiyim Halktan birisiyim. Mütevazi, sizler gibi yaşayan bir insanım." derken geceliği 100 bin lira olan otelde konakladığı günleri yok saydı.

GİRİŞ 03.06.2022 14:24 GÜNCELLEME 03.06.2022 16:28
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Konya'da vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geceliği 100 bin liralık otelde verdiği pozları unutarak kendini öve öve bitiremedi. 

Kılıçdaroğlu, "Benim verilmeyecek hesabım yoktur. Birileri gibi değilim ben. Ben sizden birisiyim, sizden. Halktan birisiyim, halktan. Ben onlar gibi saraylarda yaşamıyorum. Saraylara gideceğim diye bir çabam da yok. Mütevazi, sizler gibi yaşayan bir insanım. Benim evlatlarım öyle parayla pulla oynamıyorlar. Benim evlatlarım öyle sarayları arkalarına almıyorlar. Kimse ne yaptığını bile bilmez. Herkes alın teriyle çalışır." ifadelerini kullandı.

CHP demek rüşvet ve yolsuzluk demekCHP demek rüşvet ve yolsuzluk demek

Daha önce geceliği Hilton Oteli’nde 100 bin TL’lik odada konaklamasıyla gündeme gelen Kılıçdaroğlu’nun bayram tatilini Antalya’da kiraladığı iki lüks villada geçirdiği iddia edilmişti. 

Sosyal medyadan canlı yayın yapan Kılıçdaroğlu'nun stüdyo olarak Hilton Bosphorus Otel’in Presidental Suite odasını kullandığı ortaya çıkmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun, bu odaya günlük olarak ödediği ücret ise 6 bin 794 euro (120 bin 63 TL.) Kılıçdaroğlu’nun, bu otelde de 3 gece geçirdiği biliniyor.

KONYA GAFI DA KAYITLARA GEÇTİ!

Konya'da temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Konya zengin bir ülke... Her açıdan bakıldığı zaman." açıklamasında bulundu.

CHP'Lİ BELEDİYELERDE YOLSUZLUK OPERASYONU!

Maltepe Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda şüphelilerin para kavgası telefon tapelerine yansımış. Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal’ın özel kalemi Seval Arslan'ın hakaret içeren konuşmaları ortaya çıkmıştı.

Maltepe Belediyesi'ndeki rüşvet skandalında yeni gelişme: Rüşveti paylaşamadılarMaltepe Belediyesi'ndeki rüşvet skandalında yeni gelişme: Rüşveti paylaşamadılar

CHP'nin eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yolsuzluk nedeniyle 8 ay tutuklu kalmıştı. Aksoy partisinden de istifa ederek ayrılmıştı.

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Şahin ve rüşvetten tutuklanan danışmanı Erdağı'nın, kentin en değerli alanları yakınları üzerinden çok ucuza alıp imara açtıkları ve imar vasfını beş kata çıkararak vurgun yaptığı ortaya çıkmıştı.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nden imar vurgunuCHP'li Bilecik Belediyesi'nden imar vurgunu

Rüşvet karşılığı 100’e yakın projeye usulsüz ruhsat verildiği ortaya çıkan Ceyhan’da da 300 milyon liralık yolsuzluk yapılmış. Zabıta ve imar müdürlüğü personeli, imara aykırı veya ruhsatsız işletmeleri belirleyip CHP’li eski Belediye Başkanı Kadir Aydar’a yönlendirmiş. “Ceyhanspor’a bağış” kılıfıyla toplanan paralar da ortada yok.

Ceyhan'da 300 milyon liralık rüşvet tezgahıCeyhan'da 300 milyon liralık rüşvet tezgahı

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 135
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    KIL ıçtaroğlu nasıl bizden oluyorsun; biz vatananımıza ihanet etmiyor,bizler rüşvetten uzak,katillerle beraber olmuyor dış güçlerden emir almıyor geceliği. 100 000 TL lık 5 yıldızlı otelde kalamıyoruz; SEN NASIL BİZDENSİN ! SEN ONLARDANSIN......!!!!!!.
    Cevapla
  • Bay Karemollaoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni en güzel Muharrem İnce anlatıyor. Çıkmışsın yenilmişsin, çıkmışsın yenilmişsin. Neyse bir yere kaybolma, ya aklı başında biri gelir şimdi mazallah.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşa geldin hala utanmadan yalan ve piyonluk yapıyorsun yazıklar olsun
    Cevapla
  • şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    peki ben halktan sade bir vatandaşım diyorsunda,, kayıp ettiğin davaların tazminat ve mahkeme masıraflarını nasıl ,nerden.ne şekil de ödüyorsun, her halde cebinden ödemiyorsun dur. bu sıradan bir halk çocugunun yapacagı ödemeler olmaz.hörmetler sayın k.k
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Birisi buna hatırlatsın, boş beleş muhabbet, nasıl geldiğini, niye hâlâ utanmadan ne konuşursun, tıpış tıpış oy vereceksiniz güruh oldukça daha çok müdür seçersiniz. Diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti