CHP'den yeni açıklama: 6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun aday çıkmasını bekliyoruz

Millet İttifakı'nda adaylık bilmecesi devam ederken, Kılıçdaroğlu cephesi nabız yoklamaya devam ediyor. CHP'nin Ankara İl Başkanı, 6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun aday çıkmasını beklediklerini söyledi.

CHP'den yeni açıklama: 6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun aday çıkmasını bekliyoruz
CHP'den yeni açıklama: 6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun aday çıkmasını bekliyoruz
GİRİŞ 03.06.2022 16:13 GÜNCELLEME 03.06.2022 16:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, "Biz 6'lı masaya aday olarak Kemal Kılıçardaroğlu'nun çıkmasını bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte denklemin, genel başkan lehine gelişmesini bekliyorum" dedi.

Lüks otel odasını unutan Kılıçdaroğlu, yine kendini öve öve bitiremedi!Lüks otel odasını unutan Kılıçdaroğlu, yine kendini öve öve bitiremedi!

Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimaline yanıtKılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimaline yanıt

6'lı masanın seçim öncesi izleyeceği yol belli oldu: Adaya protokol imzalatılacak6'lı masanın seçim öncesi izleyeceği yol belli oldu: Adaya protokol imzalatılacak

CHP Ankara İl Başkanı Akıllı, basın toplantısı düzenledi. Akıllı, seçim güvenliği noktasında yaptıkları çalışmaları anımsatarak, Ankara’da 11 bin 200 sandıkta 40- 45 bin kişinin hazır bulunacağını söyledi. Akılı, haziran sonu itibarıyla sandık görevlilerinin, okulda görev alacak hukukçuların, bu sistemin nakliyesini sağlayacak ekiplerin belirlenmiş olacağını kaydederek, "Her bölgede seçim koordinasyon kurulu kuruyoruz. Seçim denetimi olan partililerimiz yer alacak bu koordinasyon kurulunda. Sandık güvenliği konusunda her sandık başında görevlimiz olacaktır. Islak imzalı sonuçlar partimize teslim edilecektir. Seçim güvenliğini Ankara’da sağlayacağımızın sözünü vermek isterim" dedi.

 



CHP İl Başkanı Akıllı, '6'lı masa'nın cumhurbaşkanı adayını belirleyeceğini anımsatarak, "Elbette adayı 6’lı masa belirleyecek ama ben il başkanı ve yönetim kurulu; Ankara örgütü adına, diyebilirim ki bizim adayımız sayın genel başkanımızdır. 6'lı masaya önerimiz budur. Biz 6'lı masaya aday olarak Kemal Kılıçardaroğlu’nun çıkmasını bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte denklemin genel başkan lehine gelişmesini bekliyorum. Sayın genel başkanın seçilmekle ilgili bir problem yaşayacağını zannetmiyorum" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ülkemi seviyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah fırsat vermesin inşallah Âmin
    Cevapla
  • Yümlü Polat 2 yıl önce Şikayet Et
    kk yarrın ibb önünde sıkarrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kemal bu vatanı yonetebilirmi..kesinlikle hayır..neye dayanarak aday olacak kabiliyetsiz
    Cevapla
  • adil öner 2 yıl önce Şikayet Et
    6 lı masanı diğer beşi artık laf edemez hale geldi.kılıçtaroğlu konuyu kapattı ilanı aşk yaptı diğerleri topu kucaklarında buldu taca mı autamı atacak kararsız kaldılar.oldu bittii sn meral bacı.temel bey.....
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olan da bu değil mi... Diğerlerinde bu cesaret yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama