Pınar'ın ailesine "davadan vazgeç" diyen CHP'liyi unutan Kılıçdaroğlu: Katil az ceza aldı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya verilen kararı "Müebbet 23 yıla indirdi. Hangi vicdan kabul eder?" diye eleştirmesi akıllara Gültekin Ailesi'ni davadan vazgeçmesi için arayan CHP'li Süleyman Girgin geldi.

Pınar'ın ailesine "davadan vazgeç" diyen CHP'liyi unutan Kılıçdaroğlu: Katil az ceza aldı
Pınar'ın ailesine "davadan vazgeç" diyen CHP'liyi unutan Kılıçdaroğlu: Katil az ceza aldı
GİRİŞ 21.06.2022 17:43 GÜNCELLEME 21.06.2022 17:43
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Muğla'da yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası 'haksız tahrik indirimi' ile 23 yıla indirildi.

AK Parti'den Pınar Gültekin açıklamasıAK Parti'den Pınar Gültekin açıklaması

Duruşmada tutuksuz sanıklar kardeş Mertcan Avcı, anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın ise beraatine karar verildi.

"HANGI VİCDAN KABUL EDER"

Mahkemenin verdiği karara tepkiler dinmezken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuyla ilgili konuştu.

Kılıçdaroğlu, ''Adalet yoktur dedik ama Pınar Gültekin vakası var. Önce yakılan sonra parçalanan Pınar Gültekin'e, yargıç haksız tahrik indirimi sağladı. Müebbeti 23 yıla indirdi. Hangi vicdan kabul eder? Kadınların susmaması lazım.'' dedi.

CHP'LI VEKİL, ACILI BABAYI DAVADAN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞMIŞTI

Kılıçdaroğlu'nun bu tepkisi akıllara, Gültekin Ailesi'ne davadan vazgeçmesi için telefon eden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'i getirdi.

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin ise CHP'li bir milletvekilinin kendisini telefonla arayarak "Davadan vazgeç" dediğini öne sürmüştü.

Baba Sıddık Gültekin, 31 Aralık'ta basın açıklaması yaparak o ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu duyurmuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten türk insanının en büyük eksikliği herşeyi çabuk unutuyor olması. Tersi olsaydı bazı siyasi partiler ve siyasiler çoktan tarihten silinirdi.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlü Şeytanın söylediklerine yalan.
    Cevapla
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam oy atmayıda unutmamış mıydı? Eee bu da normal, unutuyor abisi unutuyor kafa gidik onda
    Cevapla
  • Delibaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklı başında olan her insan bunlarin Yunan Rum Ermeni Fransız İngiliz amerikanci Avrupalı olduğunu görmesi gerek bunlar kuffarin ortakları bunlar bu toprakların insanları değil düşmanı
    Cevapla
  • hamitcan 1 yıl önce Şikayet Et
    chp li hakimin kararı .liderine hediye etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi