Muharrem İnce: 11 ay bile dayanamazsınız

İzmir'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'na tepki gösterdi.

GİRİŞ 29.06.2022 18:02 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:38
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir'de bir otelde basın mensuplarıyla buluştu.

İzmir'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın bazı konularda anlaşamadığını belirtip, "Bir aday bulacaklar onu 6 parti başkanı yönetecekmiş. Libya tezkeresine İYİ Parti 'evet', CHP 'hayır' oyu verdi. Bu 6'lı masa adayını seçtirmiş olsaydı bu tezkereye Cumhurbaşkanı ne diyecekti? Siz daha bu konuda anlaşamamışsınız. Dağılırsınız siz, Erdoğan'ı yenseniz ne olacak? Türkiye'de koalisyonların ortalama süresi 11 aydır. Siz 11 ay bile dayanamazsınız" dedi.

'GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM DİYE MİLLETE YALAN SÖYLÜYORLAR'

Muhalefeti eleştiren İnce, "Güçlendirilmiş parlamenter sistem diye millete yalan söylüyorlar. Üyeye yetki vermeden, milletvekilini güçlendirmeden parlamenter sistem güçlenmez. Milletvekillerinin hepsini genel başkanlar seçecek. Geçin bu işleri. Siz güçlendirilmiş genel başkanlarsınız. Gelin Memleket Partisi'ni örnek alın. Cumhurbaşkanı adayını üyeler belirleyecek. Kendine güvenen biri varsa çıkar aday olur. Meclisi güçlendirmeden bu sistem olmaz. 20 yıldır palavra dinledik yenisine ihtiyaç yok. Türkiye'nin yeni bir yola ihtiyaç var" açıklamalarında bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • ankara 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konuşmalar inandırıcı gelmiyor artık. Daha geçen gün şunu diyordu seçim ikinci tura kalırsa Kılıçdaroğlunu destekleriz demişti. o zman niye partiden ayrıldın. madem chp nin politikalarını sevmiyorsun beğenmiyorsun o zaman ikinci turda oy vermen senin inandırıcı yapmaz. halk nezdinde popületirenin olması için inandırıcı olmak lazım.
    Cevapla
  • İslam Sancağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö-Sabetayist-Ermeni-Rum-DHKPC-PKK kriptoları dünyada ekonomik kriz olduğuna dair haberlerin gözükmesini istemiyor, çünkü yerli ve milli devleti iktidardan indirebilmek için sadece Türkiye'de ekonomik darboğaz varmış gibi algı yapmaya devam etmek istiyorlar. Şuan dünyada bir ekonomik kriz var(Pandemi-Terör-Savaş-Kıtlık-Küresel iklim değişikliği). Bizim daha çok etkilenmemizin sebebi yalnız olmamız ve enerjiye her sene 55 milyar dolar para vermek zorunda olmamız, savaş ve terörün Türkiye'nin yanı başında olması. AB-D'nin Doğu Akdeniz ve beka operasyonlarımız yüzünden bize ambargolarıda cabası. Kuzey Suriye-Irak tazminat olarak acil ilhak edilmeli. Enerji ve döviz sorunu çözülür..
    Cevapla
  • Muslim Brothers 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet İttifakı bu kadar kötü olduğunu biliyorsunda neden Cumhur İttifakına katılmıyorsun??
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Partiyi kurarken seçim ikinci tura kalırsa ikinci turda chp adayını destekleyeceğini açıkladı. Kendine pay çıkarmaya çalışıyor. Kazara 6lı ganyan seçimi kazanırsa 6-7 ay içinde çökeceği belli. Yeniden seçime giderlerse ben demiştim deyip oy toplayacak.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten adamlarin hedefi yok sadece geldikleri zaman ulkeyi yuz yil geriye gøturme hedefleri baska bir hedefleri yok bir de erdogan dusmanligi bunlara bes esek ver ona bile bakamaz zaten hic birisi bir birine guvenmez
    Cevapla
  • kamil dede 1 yıl önce Şikayet Et
    onlara ve destekleyen ulkelere 6 ay yeter cepleride doldururlar 24 mesai yapip haclilarin butun isteklerini imzalarlar sonrasi onlarin planinda yok zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor...
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı