Destici'den Ekrem Karakaya açıklaması: Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, doktor Ekrem Karakaya'nın hayatını kaybettiği Konya Şehir Hastanesindeki silahlı saldırı hakkında "Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum ve saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

Destici'den Ekrem Karakaya açıklaması: Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum
Destici'den Ekrem Karakaya açıklaması: Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum
GİRİŞ 07.07.2022 10:14 GÜNCELLEME 07.07.2022 10:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Şehir Hastanesinde, doktor Ekrem Karakaya'nın elim bir cinayet neticesinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Uzun zamandır sağlık personeline yönelik şiddet eylemlerine şahitlik edildiğini kaydeden Destici, bu tür saldırı suçlarına karşı ağır cezai yaptırımlar olmakla birlikte, bu meselenin sadece adli tedbirlerle önlenemeyeceğini dile getirdi.

İlkokuldan itibaren bütün şiddet türlerine yönelik eğitim verilmesi gerektiğini vurgulayan Destici, özellikle sağlık çalışanlarına karşı çok daha saygılı ve müsamahalı olmayı sağlayacak bir eğitim yönteminin bulunmasını istedi.

"Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum ve saldırıyı şiddetle kınıyorum" ifadesini kullanan Destici, doktor Karakaya'nın ailesine ve bütün sağlık çalışanlarına başsağlığı diledi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mustafa takar 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorların çoğulhan ediyor
    Cevapla
  • Mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Saldırıyı kınıyorum fakat doktorlar şu anda Türkiye'nin her tarafında bu olay nedeniyle hastaları mağdur ediyorlar zulme zulümle karşılık veriyorlar. Üstelik olayla ilgisi olmayan masum hastaları cezalandırıyorlar.........!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak