DP lideri Gültekin Uysal'dan 6'lı masanın ortak adayı için çarpıcı çıkış

Daha önce "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım." diyen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal son paylaşımında "Adayın 'Altılı Masa' içinden çıkması gerektiği kanaatindeyiz." sözleriyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu işaret ettiği düşünülüyor.

DP lideri Gültekin Uysal'dan 6'lı masanın ortak adayı için çarpıcı çıkış
DP lideri Gültekin Uysal'dan 6'lı masanın ortak adayı için çarpıcı çıkış
GİRİŞ 12.08.2022 01:05 GÜNCELLEME 12.08.2022 01:10
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için altılı masanın göstereceği ortak adayla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Daha önce "Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizlerde gerekli desteği veririz" ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık yakan Uysal, 2023 seçimlerinde altılı masanın belirleyeceği adayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Uysal, "Adayın 'Altılı Masa' içinden çıkması gerektiği kanaatindeyiz." ifadelerini kullanırken bu yorum akıllara Kılıçdaroğlu'nu getirdi.

Uysal, açıklamalarında şunları söyledi:

"ADAYIN 'ALTILI MASA' İÇİNDEN ÇIKMASI GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİZ"

Sadece fikir birlikteliği yapmak yetmez, duygudaşlık da gerekir. Adayın 'Altılı Masa' içinden çıkması gerektiği kanaatindeyiz. 

Gültekin Uysal Cemal Enginyurt hakkında konuştuGültekin Uysal Cemal Enginyurt hakkında konuştu

Demokrat Parti lideri Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destekDemokrat Parti lideri Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA SICAK BAKARIM" DEMİŞTİ

Uysal, daha önce CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına nasıl baktığıyla ilgili bir soruya, "Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizlerde gerekli desteği veririz" yanıtını vermişti.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 108
  • 2023s 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok chp li bile Kemal'e oy vermeyecek.Yeterki chp nin başından gitsin diye dua ediyorlar.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altılı masaya sorun edille şeri İslam'ın şartı.imanin şartı kaç diye yarısından fazlası bilirse ne olayim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    BBP'den ayrılması iyi olmuş. Adı Muhsin Reis'in adıyla yan yana gelmemiş oluyor en azından.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Altı artı bir ayak daha Bilen varmı masa kaç ayak pardon bacak Bacak bı bacak üzerinden hesaplaniyo iki değil Kıble ne tarafta olduğunu bilmeyenler bir araya gelmiş yön bulmaya çalışıyorlar Saadetin Karaman'ın koyunu var diyeceksiniz namazında abdestinde pardon amuda kalkıp namaza duran in kıblesi neresi olur
    Cevapla
  • Hacı yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,muhtar kadar oyu olanların yön verebileceği bir ülke değil,RTE sizin yutamayacağınız kadar büyük,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi