Çataklı'dan Özdağ'ın tehlikeli provokasyonuna sert tepki: Sen insan değilsin!

Ümit Özdağ, Gaziantep'te yaşanan bir olay nedeniyle Suriyelileri hedef gösterdi. İşin aslı ortaya çıktı. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı ve Gaziantep Valisi Gül, Özdağ'ın paylaşımına sert tepki gösterdi.

Çataklı'dan Özdağ'ın tehlikeli provokasyonuna sert tepki: Sen insan değilsin!
Çataklı'dan Özdağ'ın tehlikeli provokasyonuna sert tepki: Sen insan değilsin!
GİRİŞ 13.08.2022 16:10 GÜNCELLEME 13.08.2022 16:11
Bu Habere 201 Yorum Yapılmış

Irkçılık ve mülteci düşmanlığıyla gündemde kalan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yine tehlikeli bir paylaşım yaptı. Özdağ, Gaziantep'te yolda yürüyen bir kızın Suriyeliler tarafından zorla arabaya bindirilmek istediğini, vatandaşın müdahalesi sonrası kurtarıldığını, Suriyelilerin ise tutuklandığını iddia etti. 

Ümit Özdağ yalanı çürütülünce yine çark ettiÜmit Özdağ yalanı çürütülünce yine çark etti

Ümit Özdağ'ın 'Valilikten 8 milyon TL Suriye’ye aktarıldı' iddiasına peş peşe tepkilerÜmit Özdağ'ın "Valilikten 8 milyon TL Suriye’ye aktarıldı" iddiasına peş peşe tepkiler

Ümit Özdağ'dan Suriyeli sığınmacıya: Sen bizdensin, sorun yokÜmit Özdağ'dan Suriyeli sığınmacıya: Sen bizdensin, sorun yok

"SEN İNSAN DEĞİLSİN ÜMİT ÖZDAĞ"

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'ın paylaşımına çok sert tepki gösterdi. Çataklı, "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu'da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi. Senin yatacak yerin yok" ifadelerini kullandı.

"NERESİNİ DÜZELTELİM?"

Gaziantep Valisi Davut Gül de Özdağ'ın paylaşımına tepki gösterdi. Olayın aslını da belirttiği paylaşımında, "Araçla değil yaya, jandarma değil polis, Suriyeli değil vatandaşımız, savcı değil mahkeme. Neresini düzeltelim?" ifadelerini kullandı. 

Suç işleyen herkese ceza verildiğini vurgulayan Gül, bu tür olaylar üzerinden gündem oluşturmanın toplumsal barışa zarar verdiğini de ifade etti. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 201
  • Devlet adamı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar Nuri gibi güzelleşmeye başladı Bu Ümit Özdağ. Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.
    Cevapla
  • OSman ARDAHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    küresellciler bunuda kandirmis ,,,bunada kücük bir rol bicmisler ...ahh zavalli ahhhh ....
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda şeref yok anladık. bu kadar yalana hangi cezayı verdiniz de kızıyorsunuz. ülkemde hükümete hakaret etmek, vatandaşı darp etmek, soymak, öldürmek suç değilki. adam her gün yalan söylüyor, elini kolunu sallayarak geziyor.
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bana tercüman olmuş adeta
    Cevapla
  • Arif Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Zafer Partisine Kayyum atayın alenen faşizm yapıyor hdp nin kazandıkları yerleri haritalamış suriyelilerin olduğu yerleri haritalamış. hadi suriyelileri geri gönderidin ya kürtlere ne yapacaksın. yakacakmış yahudileri gibi.
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun çoluğu çocuğu yok mu acaba baba bu kadar niye yalan söylüyorsun biz utanıyoruz diyen.
    Cevapla
  • Türk İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailəsi var ÜMİT ÖZDAĞ başına geleceklerden haberi yok eşine yazık çocuğuna yazık ve kendisine yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun