Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye yürüyecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Bayramı yıldönümü öncesi, Büyük Taarruz'un 100'üncü yıldönümünde 15 km yürüyerek Kocatepe'ye çıkacak.

Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye yürüyecek
Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye yürüyecek
GİRİŞ 24.08.2022 13:35 GÜNCELLEME 24.08.2022 13:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Büyük Zafer'in yıl dönümü dolayısıyla Gençlik Kolları ve Afyon İl Başkanlığının düzenleyeceği yürüyüşe katılacağı ve Büyük Taarruz'un başladığı yer olan Kocatepe'ye çıkacağı belirtildi.

CHP'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, bu sene Büyük Taarruz'un 100. yılı olduğunu, Türkiye'nin her yerinden gelecek binlerce gençle Afyonkarahisar'da buluşarak Kocatepe'ye çıkacaklarını aktardı.

Killik, "Programa Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Kendisi, 100. yılı olması sebebiyle bu seneki törenlerde özellikle yer almak istedi. 25 Ağustos gecesi saat 23.00'te Şuhut ilçesine bağlı Çakırözü köyünde toplanarak 15 kilometrelik dağ yolundan Kocatepe'ye yürüyeceğiz. Yol boyunca Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bizimle birlikte olacak." ifadesini kullandı.

Killik, yürüyüşün ardından şafak vakti 300 gencin, Kocatepe Anıtı'nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını oluşturacağını kaydetti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye yürüyecek
    Cevapla
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş adamın işi hep lay lay lom
    Cevapla
  • M..T 1 yıl önce Şikayet Et
    Kankaları hdp acaba bu etkinliğe katılacak mı?En çok merak ettiğim soru bu.
    Cevapla
  • MK ASKERLERİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kim siz kim Kocatepe ye çıkacak en son sen ve bu CHP yönetimi büyük komutan Gazi Atatürk senin sizin önünüzü keserdi sen git kandile yürü çık orası sana size yakışır
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kandile çikması onun için daha anlamlı olur ona yakışanda o hiç olmassa dostlarını görmüş olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!