CHP yine şaşırtmadı: İmam Hatiplileri hedef alan Gülşen'e destek geldi

CHP'den İmam Hatip okullarını ve mensuplarını hedef alan Gülşen'e destek geldi. CHP'li Özkoç, "Hakaret edene dava açarsın yargı kararını verir, Şarkıcı Gülşen'e bir de gözaltı kararı çıkarmışlar." ifadelerini kullandı.

CHP yine şaşırtmadı: İmam Hatiplileri hedef alan Gülşen'e destek geldi
CHP yine şaşırtmadı: İmam Hatiplileri hedef alan Gülşen'e destek geldi
GİRİŞ 25.08.2022 15:06 GÜNCELLEME 25.08.2022 15:16
Bu Habere 512 Yorum Yapılmış

İstanbul Yenikapı'da verdiği konser esnasında LGBT bayrağı açan şarkıcı Gülşen yeni bir skandala imza attı. Sahne aldığı mekanda bir kişiyle ilgili "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor." ifadelerini kullanan Gülşen, bu sözleriyle Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

CHP'DEN DESTEK GECİKMEDİ

İmam Hatip okullarını ve mensuplarını hedef alarak skandal bir yakıştırma yapan Gülşen hakkında soruşturma başlatılırken CHP'den destek gecikmedi. 

CHP'li Canan Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımda, "Kişinin fikri ya da esprisine katılmamakla kişiye saldırmak, tehdit etmek ya da hedef göstermek apayrı şeyler. Yargının bağımsız olduğu demokratik ülkelerde katılmadığınz espriye gülmez, fikre de karşı fikir sunarsınız olur biter. Sanatçı #Gülşen’e yapılanlara bir de bu açıdan bakın" dedi.

"BİR DE GÖZALTI KARARI ÇIKARMIŞLAR"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, imam hatip okullarında eğitim görenler için 'sapık' ifadesini kullanan Gülşen'e destek paylaşımı yaptı.

Özkoç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hakaret edene dava açarsın yargı kararını verir, Şarkıcı Gülşen'e bir de gözaltı kararı çıkarmışlar.

Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları dışarıda geziyor ya da ülkeden kaçırılıyor, hakarete jet gözaltı. Adaletiniz batsın"

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 512
  • Sayin 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP de islam a inan milletvekilleri varda konuşmuyorsa dilsiz şeytanın ta kendisidir. Ayıptır günahtır islama ve imam-hatiplere bu karşı davranışı tüm siyasi partiler birlik ve beraberlik için de olmuyor ise biz hakikatten ayrılmış bir toplumuz. Hdp e sabah akşam yanında duran bu zillet partilere oy vermeyelim, bizler yaşadığımız sürece islam davasini ölümüne variz. Bunu da unutmayınız. Yeter artık.
    Cevapla
  • OSA 1 yıl önce Şikayet Et
    En kısa sürede imam hatipli birinin önüne gelirsin
    Cevapla
  • DURMUŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Gülşen CHP limi ki bunlar hep onu destekliyor. Bir araştırn sonra destekleyin. Belki Chp li değildir.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok,İslam karşıtı olması yetiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden sasiralim ki, müslüman olmuyanlardan ne beklenirdi?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin cibiliyetiniz hep ayın,şaşrtmadınız bizi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak