AK Partili Taşkesenlioğlu'ndan açıklama

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, sosyal medyada kendisiyle ilgili paylaşılan görüntüye tepki gösterdi. Taşkesenlioğlu, görüntülerin aile mahremiyetini hedef aldığını ve çarpıtılarak siyasi linçe döndüğünü söyledi.

AK Partili Taşkesenlioğlu'ndan açıklama
AK Partili Taşkesenlioğlu'ndan açıklama
GİRİŞ 29.08.2022 10:50 GÜNCELLEME 29.08.2022 10:50
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, sosyal medyada kendisiyle ilgili paylaşılan görüntüye tepki gösterdi. Taşkesenlioğlu, görüntülerin aile mahremiyetini hedef aldığını ve çarpıtılarak siyasi linçe döndüğünü söyledi. 

Taşkesenlioğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

"Sosyal medyada şahsımı hedef alan mahrem görüntülerle ilgili şu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur. 

Kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiçe sayılarak milyonlara servis edilmiştir. 

Son derece çirkin ve gayriahlaki şekilde yayınlanan söz konusu görüntülerle kadına karşı şiddetin en ağız şekline maruz bırakılmış bulunmaktayım. 

Söz konusu şahsiyetin boşanma sürecinde kendini haklı konuma getirebilmek için olmadık yollara başvurduğu görülürken, tartışmanın öncesi ve sebebinin ne olduğu bilinmeden bir kurgu üzerinden servis edilen bu görüntüler toplum nezdinde beni küçük düşürüp, itibarımı lekelemeyi hedef almıştır. 

Görüntülerde tartışma sırasında Ünsal Ban'ın ailesinin ve çevresinin uzun dönemdir benim ve ailemin adını kullanarak yaptığı usulsüzlüklere gösterdiğim ve artık son noktaya gelen tepkim yaşadığım bu zorlu süreci gözler önüne sermektedir. 

Farklı bir boyuta çekilen bu görüntüler boşanma sürecinde zor günler yaşayan bir kadının linç edilmesi ve itibarsızlaştırma çalışmasından başka bir amaca hizmet etmemektedir. Diğer taraftan aile mahremiyetini, toplumun en temel değerini bile hiçe sayan kınanması gereken bu rezillik maalesef siyasi bir lince dönüştürülmüştür.

Günlerdir, ailemle birlikte sistematik olarak iftira kampanyası ile karşı karşıya kaldığımı ve bu iftiraları atan ya da taraf olan herkesle yargı önünde hesaplaşacağımı belirtmek isterim. 

Şahsıma yönelik bu yargısız infazın son bulacağına ve son derece ahlaksızca oynanan bu kumpasın yargı önünde bir an önce gün yüzüne çıkacağına inancım tamdır. Bu konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlatılmıştır."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Avri 1 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakma zehra hanim gidip gidip o adamlami evlendin sen kacinci hanimi oldun Arastirmadinmi insan evlenecegi kisiyi arastirmazmi 4 sey icin evlenir bir guzelik 2 zenginlik 3 asalet 4 dindar Ama peygamber efendimiz 3 red etmis en son dindar olani secmis cunku dindar insan kotu islere alet olmaz gercek manada....
    Cevapla
  • İlkKurşunDörtyol 1 yıl önce Şikayet Et
    Zengin olması günümüz kızları kadınlarının geneli için olmazsa olmazı bir erkekte aranan özellik olarak. Ama ahlaklı mı o erkek bunu araştıran çok az kayınpeder kız var. Para para para enaniyet ene ene ben ben ennn bunlar bizi yakacak yakıyor … tabii inananlar için bu sözler inanmayana her yol otoban zaten ama ahirete kadar…
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    tescillenmiş oldu bunlar şimdi
    Cevapla
  • FERHAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahirette başını değil kul hakkını soracaklar sana senin gibi hırsızlar yüzünden akp den soğudu insanlar Tayyip Erdoğan ın saçının teline kurban olun adamın etrafında birtanem Allah'tan korkan yok hepimize yazıklar olsun
    Cevapla
  • Осман 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah Zehra hanım, böyle bir insana nasıl gönlünü kaptırdın, seni bu adam nasıl etkiledi hayret ediyorum, adam resmen paraya tapmış ve bunun için yapamayacağı hiçbir şey yok.
    Cevapla
  • El-Batmanî 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönül kaptırma ne ya hu, evlenince zaten gönlünü kaptırır insan evlendiğinde hem de en güzel şekilde. Suyun başı bulanıksa, sonu durulanmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin