Ekrem İmamoğlu'na kırgın mısınız? Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken cevap

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu'na kırgın mısınız? Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken cevap
Ekrem İmamoğlu'na kırgın mısınız? Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken cevap
GİRİŞ 31.08.2022 00:53 GÜNCELLEME 31.08.2022 00:59
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Habertürk'te katıldığı programda Kübra Par'ın sorularına cevap verdi. Bayraktar, Ekrem İmamoğlu sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
 

Selçuk Bayraktar açıkladı! AKINCI ve TB2 SİHA'ya kaç ülkeden talep geldi?Selçuk Bayraktar açıkladı! AKINCI ve TB2 SİHA'ya kaç ülkeden talep geldi?


'BENİM ŞAHISLARLA DERDİM YOK'

Kübra Par'ın "Ekrem İmamoğlu'na kırgın mısınız?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Bayraktar, "Benim daha çok şahıslarla değil, yaklaşımlarla veya o düşünceleri besleyen paradigma ile derdim var. İBB'de 1 seneye kadar TEKNOFEST de düzenledik, deney atölyelerimizi de yürüttük." dedi.

"SİYASİ HESAPLARLA YAKLAŞILDI, İFTİRALAR ATILDI"

Konuşmasında İBB tarafından T3 Vakfı'na para aktarıldığı yönündeki iddialara değinen Bayraktar, şu ifadeleri kullandı;

Bazı siyasi hesaplarla yaklaşanlar, iftira atanlar oldu. Biz bu işi yürütürken iftiralara sessiz kalındı. Biz bu işi beraber yürütürken o iftiraların hepsine sessiz kalındı. Ben samimi bir tutum olduğunu değerlendirmiyorum. Ben konuyu kişiselleştirmeyi sevmem. Daha çok prensipler üzerinden konuşmayı doğru bulurum. Dolayısıyla asıl mücadele etmemiz gereken şeyi ta kökünden itibaren anlattım. Milyonlarca bileşenden oluşan bir sistem. Siz o takozu yerinden kaldırmayı bilmezseniz, bırakın AKINCI'yı diğer projeleri yapmamız mümkün olamaz.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin 100.yılında Yönetimi ne pahasına olursa olsun karşıdaki Yunan zihniyete bırakmamalıyız.Ne fetö,ne PKK ne deaş ,en tehlikeli Terör örgütü Chp nin bugünkü yönetimi,ve yöneticileridir.Diğerleri en azından düşman oldukları belli,lakin bu CHP’li teröristler Atatürk’ün adını kullanarak ülkeyi parçalamak amacındalar.İnanın çoğu Atatürk’ün hayatını dahi bilmez.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok öne çıkma sizin gibileri biraz daha medyadan uzak kalmaları gerekir. Nacizane benim fikrim
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilakis, medyanın tüm kulvarlarında samimi, dürüst vatanperver insanların soz sahibi olmasını dilemek lazım. Aksine medya da görünme demek bu, karakterlere zıt kişilerin yer alması demek olur. Örnek alınacak kişiler göz önünde olmalı ki gençlerimizin umutları yeşersin.
    Cevapla
  • OSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli babanın izinden gidiyorsun maşaallah.
    Cevapla
  • Alim Mazı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşaAllah. Allah korusun eğer iktidar Ekrem İmamoğlu zihniyetlerin eline geçerse bırak takoz koymayı savunma sanayinin tüm projelerini yok ederler geçmişte olduğu gibi
    Cevapla
  • Ebrar 46 1 yıl önce Şikayet Et
    Müsluman insanların şahsına değil yapılan yanlışlara tepki duyar bilirki herkes Allahını kulu , ve herkesin yanlış yapma hakkı var ama yanlış artık bile isteye yapılıyorsa ozaman o insanda sorun vardır samimi Müslüman konuşmasından bile anlaşılıyor Allah böylelerine güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Hasay 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yapmak hak deil suçtur şahıslar konuşulabilir filanca şahıs şunu yaptı diye isim vererek firavun dan bahsedilmiş firavun yerine bir kişi filanca şahıs denmemiş Ebu leheb denmiş kim olduğu belirtilmiş yazdığın saçmalıkyani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı