HDP'li Buldan açıkladı: Seçimlere iki ittifakla giriyoruz

Van'da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, seçimler yaklaşırken ittifakla ilgili açıklamada bulundu.

HDP'li Buldan açıkladı: Seçimlere iki ittifakla giriyoruz
HDP'li Buldan açıkladı: Seçimlere iki ittifakla giriyoruz
GİRİŞ 01.09.2022 22:47 GÜNCELLEME 01.09.2022 22:54
Bu Habere 245 Yorum Yapılmış

Van'da, Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde 1 Eylül Dünya Barış Günü Mitingi düzenledi.

BULDAN: SEÇİMLERE İKİ İTTİFAKLA GİRECEĞİZ

Mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, seçimlere iki ittifakla gireceklerini belirterek,"Seçimlere iki ittifakla birlikte giriyoruz. Yani hem Türkiye soluyla birlikte yani Emek ve Özgürlük ittifakı. Ama aynı zamanda da Kürtlerin ittifakıyla da seçimlerde güçlü bir iradeyle hep birlikte omuz omuza, yan yana, birlikte ve beraber gireceğiz."dedi.
 

Kılıçdaroğlu 'birinci partiyiz' demişti! Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladıKılıçdaroğlu 'birinci partiyiz' demişti! Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladı


Van'da 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi'ndeki Musa Anter Parkı'nda düzenlenen mitinge, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP bölge milletvekilleri, parti yöneticileri, Sivil Toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 245
  • Selahattin Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP bir kürt partisi değildir. HDP Marksist, kominist atayıs bir örgüttür. Aynı zamanda İSLAM DÜŞMANLARIDIR
    Cevapla
  • Habib 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep.laf.atan.onlara.bin Katı.laf.olsun
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kürdüm ama bu hdp li olmam gerektigu manasina gelmez. Sizin teror, anarji, lgbt, islama karsi olan her turlu olusuma olan sempatiniz bunda yeter de artar bile. Guya kürtlerin temsilcileri. Siz ancak kürtlerin evini yikarsiniz, cocuklarini kandirip daga cikarsiniz. Buldan hanim kürtlerin icine geldiginizde israrla lgbt ye destek verdiginizi, ustelik kürtce aciklayabilir misiniz. Siz de o cesaret var mi
    Cevapla
  • Tunalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah insanlar hakkında hüküm vermeyi sana mı bıraktı...
    Cevapla
  • Vanlı gardaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Buldan hanım bende kürdüm sizin bu konuşmalarınız ermenileri kendinize kardeş kildiginiz insanlardır.kurtlerin tek ittifakı vardır oda vatanimizi bolmeyen parçalamaya tek bayrak tek vatan itifakidir.soysuzlarin değil.
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Helâl olsun kardeşime Osmanlı zamanında da Osmanlıya müslüman olduğumuz için kayıtsız şartsız uyanlardan ikincisinin.Türk Kürt ayırım yok saygılar sunuyorum
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Kürt olarak asla hdp denen bir partiye oy vermem. Çünkü hdp demek ermenistan demek ve hdp demek terörizm demek. Hiçbir Kürt terörist olamaz. Müslüman Kürtler ateistlerin peşinden gitmez. Zamane gençleri çabuk kanıyor çünkü hdp hepsinin beynini yıkıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
AK Parti'de değişim: 2K formülü