Tanju Özcan, Akşener'e seslendi: Beni Cumhurbaşkanı adayı yapın

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı istedi. Özcan, "Bolu’da bir kardeşiniz var, sekiz yıllık devlet deneyimi var, aklınızda bulunsun sayın genel başkanım.” dedi.

GİRİŞ 15.09.2022 18:29 GÜNCELLEME 15.09.2022 19:39
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yeni itfaiye binası açılış töreni davetini geri çevirmedi. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Akşener bugün ise Bolu'da Tanju Özcan ile bir araya geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu gibi Akşener'i resmi törenle karşıladı.

ÖZCAN, AKŞENER'DEN ADAYLIK İSTEDİ

Açılış konuşmaları esnasında 6'lı masaya değinen Özcan, Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek istedi. Özcan, "Toplum olarak biz de adayı bekliyoruz. Orda da bir sıkıntı olursa, Bolu’da bir kardeşiniz var. Diploması, 8 yıllık devlet deneyimi var. Milletvekiliğinden, girdiği son 5 seçimin hepsini kazanmış, başarı öyküsü de var, aklınızın bir kenarında bulunsun" dedi.

AKŞENER: ŞİMDİ HERKESİ KOMAYA SOKAYIM

Özcan'ın bu çağrısının ardından açıklamalarda bulunan Akşener ise, "Tanju başkanla şöyle bir geçmişimiz var. Ben Meclis Başkan Vekiliydim kendisi de katip üyeydi. Birlikte uzunca bir zaman çalıştık. Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolu için hayallerini bilirim ama vitesi yükseltmiş gördüm. Şimdi herkesi komaya sokayım, unutmayacağım" açıklamasında bulundu.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 89
  • Fethi 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanju sen Türk mu idin....öyle diyodun...yanlış anlama merakimdan sordum....kafaninda çalıştığını söylüyodun Uz...
    Cevapla
  • Yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdüllatifin adı hiç geçmiyor.Ak partiye cumhurbaşkanlığı için kızdı.CHP de kızmasın
    Cevapla
  • AloneDark 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanlığı konutunun kapı mandalına dahi layık olmayanlardan sadece bir tanesi.
    Cevapla
  • Terazi 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP'den ihraç edilirse İYİPe geçer.
    Cevapla
  • Falyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok da yakışır, isabetli olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek