6'lı masa karışık! Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına İYİ Parti'den 'Akşener'li yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masanın desteğini istediği iddiası ve Gelecek Partisi'nin "Başbakanlık bizim hakkımız" çıkışının ardından İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol'dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

GİRİŞ 23.09.2022 15:51 GÜNCELLEME 23.09.2022 17:19
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Muhalefet cephesinde hem Cumhurbaşkanı adaylığı hem de seçimlerin kazanılması durumunda geçilecek parlementer sistemdeki olası başbakanlık tartışmaları nedeniyle hareketli saatler yaşanıyor.

KILIÇDAROĞLU "BENİMLE MİSİNİZ?" DİYE SORDU

İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partililerine seslendiği konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak peş peşe paylaşımlar geldi.

ÖZDAĞ: BAŞBAKANLIK BİZİM HAKKIMIZ

Muhalefet cephesinden bir başka ses de Gelecek Partisi cephesinden geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, başbakanlığın Ahmet Davutoğlu'nun hakkı olduğunu belirterek, "Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız. Meral Akşener, daha önce 'Başbakanlığa adayım' demişti. O önce konuştu, biz şimdi konuşuyoruz. Çünkü şimdi hak bizim. Çünkü bizim koltuğumuzu çaldılar" dedi.

DEMİRKOL: SON NOKTAYI AKŞENER KOYAR

Tüm bu tartışmalara İYİ Parti cephesinden ilk yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Fatih Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" paylaşımında bulundu.

HER DEVRİN "ASENA'SI" MERAL AKŞENER

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların akıl babaları emperyalist ülkeler. hdpkkda bunların yanında. Sadece oylar kırılmasın diye alttan alta gizliden itifak yapıyor bu hainler.
    Cevapla
  • Rmzn 1 yıl önce Şikayet Et
    Yumurtadan Yün, Bunlardan Ülkeye Zarar dan başka bir Çıkmaz. Bunların Yarışı Sadece Koltuk Kapma. UNUTMAYALIM YANLIŞ TERCİH YAPARSAK SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ,
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 6 li terör ittifakına halkımız oy vermez chpkk
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu ne zman kendi hakkı ile başbakan olmuşta koltuğu hakketmiş. şu söğlemlerin bşttanesinde vatan millet sevgisi sızmıyor. hepiniz bu memlekete hainlik yaparak makam koltuk peşine düşmüşsünüz. Ama çok sağolun Reisimi dahada güçlendirdiniz. yaptığınız şey Reisin kaybettiği oyları geri getirecek. Teşekkürler.
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortak aday paşinyan olabilir tek mantıklı aday herkes olabilir dedigi bir paşinyan kalıyor Hdp yeter ki paşinyan olsun desin diğerleri kuzu kuzu geldim derler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı