6’lı masa bir kez daha bir araya geldi! Toplantı sonrası aday açıklaması

6’lı masa, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde bir kez daha toplandı. Yaklaşık 5 saat süren toplantısının ardından yazılı açıklama yapıldı.

GİRİŞ 02.10.2022 19:28 GÜNCELLEME 02.10.2022 19:32
Bu Habere 554 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan oluşan "Altılı Masa", CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde toplandı.
 

5 şirketin son seçim anketi: AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'de son durum5 şirketin son seçim anketi: AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'de son durum

LİDERLERDEN ORTAK AÇIKLAMA!

Saat 14.00 itibarıyla başlayan ikinci turun ilk görüşmesi 4,5 saat sürdü. Görüşme sonrası altı siyasi parti genel başkanı ortak açıklama yaptı.



Toplantıda 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı da gündeme geldi.

İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi: Akşener böyle bir şey derse utanırım...İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi: Akşener böyle bir şey derse utanırım...


'GÖSTEREDEĞİMİZ ORTAK ADAY...'

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Kamuoyunun bilgisine bir kez daha sunarız ki; 6'lı masa hedefine emin adımlarla ilerlemektedir ve göstereceğimiz ortak Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı olacaktır. 6'lı masa aynı zamanda, demokratik hukuk devleti için Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi tesis edecek Meclis çoğunluğunu da kazanacaktır. '' denildi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 554
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeletting ekmekoglunu getirin
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Altın günü bugün kimdeydiki acaba
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 Temmuz ayında açıklayın. Aceleye hiç gerek yok.Takılın gidin gelin oturun çay kahveler rakılar şaraplar.. Hiç acele etmeyin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet iş güç derdinde. Bunlar padişahlık yapmak, koltuk kapmak derdindeler. Bunlara oy verenlerin vay haline. İstanbul’u verdiler sonucu ortada. İstanbul’lu kara teslim, beyefendi tatilde.
    Cevapla
  • Erdal Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlar sa Atatürkü aday gösterecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı